Launching Wajah Baru RedBox Ria

Selamat Pagi (: Mggu lepas aku pergi menghadiri pelancaran wajah baru redBoX RIA at sogo, KL .. siapa wajah2 baru itu ? ha ...


ada yg lama dan ada yg baru nama nak naek .. NajwaLatif,Iqa,Forteen,Ning Baizura, Tiga and Chomell Fana .. ni lah wajah2 baru untuk redboxRia nih .. dan redbox skunk sume bilik dah baru and high class okeh .. dan lps elaun aku settle aku nak try g sana ye .. ahha' ... 


Sorry, aku xdpt nak amik pic yg lebih baek sebab aku malas nak berdiri ke sana kemari untuk amik pic diorunk .. hehe .. Tgklah Pic2 aku yg xseberapa nih ye (:



Wajah Wajah Baru RedBoxRia (:



Okeh Izzu dah xselebet macam dulu weh [kacak weh sebab tuh remaja perempuan histeria] .. 
sorry ye izzu .. [jgn mara aku]
tp aku suka tgk izzu yg berambut panjang lg selebet tu .. hehe (:


Nih pown naseb ning pergi kat bahagia belakang .. hehe ..
[Lipstick Memukau]


Coret - Coret Sekitar Showcase OMG Gempak : 
  • DJ Lin [suriafm] and Kak Yani [Kru] pengacara showcase ari tu ... korg taw bila mereka nih nak bg adiah2 kat penonton semua kan dgn jwb soalan then soalan belum abes baca penonton dah lari2 nek stage .. lawak siot .. memank kelakar abes lah oo ..
  • aku xpaham betol ada sesetengah parents suka bw anak mereka yg usia baby2 nih kat situ .. bukan xelok cuma kesian aje kat baby tu .. ye lah sound and audio dah lah kuat xker nti terkejut baby2 tu .. haishh .. 
  • Ning baizura memank best (: sexy dan chantek ahha'
  • Aku suka NajwaLatif menyanyi lagu english :)
  • Persembahan dari TIGA memank energy gila lah 
  • Chomell Fana suara dier not bad !
  • iqa aku rasa biasa2 sahaja .. haha ..
  • Last group[forteen] paling digilai remaja perempuan [aku xtermasuk ye] dan aku berani ckp vokal diorunk bukan sekadar rupa weh .. terbaek (:  hensem2 vokal hebat memank xrugi lah dengar mereka menyanyi weh .. ahha' ni lah group paling ramai diorunk jerit2 .. kan aku kata diorunk nih "HISTERIA".. haha .. 

*aku xamik pic dgn mereka semua pown sebab kat depan stage tuh penuh bukan apa .. penuh semua nak bersama ngan abg2 forteen (: .. belum jodoh utk aku bertemu dgn mereka semua .. hahaha .. ini saja yg aku dpt update .. eh blogger2 pown aku ada nmpk cume segan nak tegur .. hee

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang