Maddi Jane ?


Sape Nih weh ? ahha '

Aku rasa ramai dah tahu pasal budak berusia 12Tahun nih from America?whats ?12years old ? 
OMG ! ha xada apa yg mustahil weh .. dia budak skolah rendah tp suara macam org dah abes belajar[dewasa lah] kah3 .. Suara dier memank hebat lah weh .. smooth aje .. dan aku suka sangat ngan dier nih .. and selepas greysonChance dtg malaysia kelmarin kan dan adakah budak ini plak yg datang malaysia nih ? haha .. tgk lah nti kan mana taw kan .. 

if korg nak dgr lagu lain dr maddi, sila lah ke Maddijanemusic official YouTube .



2 Conteng Petak Membebel:

♥ Elin ♥ said...

mmg marvelous pun suara dia.!

kat opis nih mmg suke dgr suara die..comel2 kan.

TeQah Khaire said...

@♥ Elin ♥

sangat chomel .. if dier dtg malaysia .. ha nak picit2 pipi dier .. haha

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang