Perkahwinan Impian Aku ? Ha ?

Yes ! aku xpernah salah apa yang aku taip .. aha' sape kata aku gatal nak kawen weh ? tak salah kan aku nak angan2 wedding impian aku bersama si dia ? hahaha .. aku xnak tetapkan saranan umur utk aku berkahwin .. if pintu hati aku nak kawen cepat, cepatlah ye (:


Wedding Impian :



Kreatif giller pelamin nih kan (:

Photo by Mohdrazali


  • Dsaji Felda KL .. [ha,mengelabah siot tmpt aku nak impikan tmpt nih] hahaha ..
  • reception wedding nih nak buat malam .. suasana malam lebih sunyi dan damai (: tgk lah pic bawah nih ... 



ni lah tempatnya .. chantek kan .. (: 
*aku dah mula berangan 
  • aku xnak jemput ramai2 bukan save bajet tp biarlah org terdekat saja yg datang (: anggaran 500 org ? hee ..
  • Konsep belum dipikirkan .. haha .. tp aku nak ala2 vintage dan masih mengekalkan budaya melayu (:


Nak juga mcm nih .. tapi warna biru menjadi pilihan aku ..
*sweet lah tgk bende2 cam nih (:

2 Conteng Petak Membebel:

Tyra Nylea said...

wahhhh...entry best! ehhh...that candy table my sis tau buat!! boleh la tempah kat die... hehehe... btw, that pelamin on the first place tu sgt cool!

TeQah Khaire said...

@Tyra Nylea

aha .. lmbt lg nak kawen kot .. hikhik

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang