REVIEW : Puss In Boots

Puss in Boots ? ramai xsabar nk tgk citer nih keluar kan bek kanak2 , mahupun org dewasa kan .. ahha .. okeh , apa yg best citer nih aku tgk sebab kucing tu chomel sgt and gatal siot .. ahha' 
kenapa aku dah tgk ? alah weh download ah dot .. xchantek video dier ? sapa kata weh ? tgk org lah nak mendownload .. haha 




about Puss In Boots : 





  • kisah seorang kucing yg bersahabat ngan egg .. haha .. memank egg lah weh .. xkan aku nak ckp bean kot .. 
  • citer nih korg kena tgk tol2 sebab dier ada flashback weh .. aku pown tgk mula2 xpaham sgt .. dah part tengah2 tu bru aku paham oo .. hehe .. 
  • pengorbanan .. persahabatan dan percintaan ha ada weh sume tuh .. korg jgn engat citer cartoon xderk ye nak cinta2 .. ada weh .. ahha ' part tu romantik seh (:
  • part paling best bila diorunk b'dancing .. ha suka2 love love (:
  • dan paling geram kawan makan kawan .. rasa2 sape yg begitu puss or egg ? haaa ... sila lah tgk weh (: hee 
  • okeh aku bg 3 Star untuk Filem Puss In Boots !

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang