Quarantine 2 Terminal

Selamat Tengahari semua (: ye aku belum lunch lagi .. diet ah weh .. aku dah gemok nih .. menjadi2 plak tuh .. ahhha .. ha weh , mybe ada yg dah tgk movie nih kan .. aku biasa lah , download movie pas tu simpan lama2 weh .. ahha .. citer nih boleh tahan lah .. xlah bosan weh ..


Quarantine :





  • permulaan start dr naek flight sampai lah flight tu kena mendarat sebab emergency .. hoho .. 
  • citer nih pasal hanya seekor tikus yg bw virus .. penyebab dier oleh lelaki yg xbertangunggjawab tuh ah .. muka nampak suci weh padahal .. hurmm , hampeh tol ! 
  • virus tikus nih bukan bawa mati tp menukarkan diri manusia yg sebenar ke jahat sampai manusia nih xtaw yg dier makan darah manusia sendri .. 
  • ending dier xsedih tp aku rasa kesian sebab hero dah mati then tggl perempuan tu and bdk lelaki tuh .. antara dua tu sape yg kena virus tu ? ha .. rasa2 ? hehe .......
  • Last skali bdk lelaki tuh jerk yg hidup oo .. lepas tuh xtaw hala tuju kemana .. tp yg pasti kucing yg kena virus tu masih hidup okeh ! 
  • adakah ada PART 2 ? haha tu xtaw lah kan .. hehe .. apa pown citer nih lebih kurang mcm "I AM LEGEND" yg pernah tgk tu taw lah kot (: 


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang