Ariff Alfian Rosli, Pelajar Tajaan PETRONAS Kahwini Teman Lelaki Di Dublin ?

Ya Allah Ya Tuhanku kenapa orang islam sampai bertindak bodoh macam nih skali.


hurmm, aku xtaw lah bende nih betol or x , but aku rasa betol lah tu kan .. dah lah dapat tajaan lps tu buat hal mcm F aje ! 
Tak kisah dier nak kawen but bukan sesama jenis lah gila ! Adeh mesty sedih parents dier bila taw anak mcm nih oo ! dan apa budak2 yg dpt tajaan bila dpt study kat luar ngara akan kejutan budaya ka ? hurmm aku rasa xsemua mcm tuh okeh ! sebab kwn aku tu event dier org susah pown dier still patuh pd ajaran islam okeh !


Okeh if korg nak tahu kisah selanjutnyer sila layari blog RotiKaya situ lg detail korg boleh tahu .


*Erghh apa nak jd dunia skunk nih pown xtahulah, makin lama makin songsang .. Aku hanya mampu berdoa agar semua umat islam tak terjebak dengan gejala mcm nih ! 


*Ker mereka nih dah tak takot dosa ? hurh =='



dah lah pakai baju melayu .. erghh if kawen ngan perempuan xpew nih puihhh !


* Lebih baek taja aku belajar weh ! HAHA *eh aku sedar lah aku xpandai weh *_*





0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang