Heboh Giller Disember 2011

Selamat Malam semua (: eh eh apa yg heboh sangat tu ? alah ape lg jom heboh la weh .. *sorry aku lambat update !
Sape g JomHeboh Like weh ? hehe .. ha, dengar aje jom heboh mesty sume rase nak pergi kan nak2 kat KL memang tetap meriah weh .. almaklumlah org KL nih haishh susah nak ckp .. kah3 ..


okeh apa yg menarik sgt JOMHEBOH nih ?


  • jomHeboh nih tiap tahun dier akan buat mengikut tiap negeri kan. dulu xsilap aku kelantan xderk taw then skunk nih bru ada dgn syarat kenalah ikut peraturannyer .. alah senang kot peraturan tu antara mereka nak or x aje .. hehe ..

  • aku suka pergi bukan sebab nak jumpe retis but aku suka beli brg2 situ nak2 makanan weh, eh jap makan free pown ada.. hehe .. mcm2 ada oo .. 


Ha, makan lagi .. eh aku xterlibat makan2 nih sebab time nih aku kenyang weh ..
kenyang ape ? hehe 

  • dah alang2 jumpe retis tu nak ar tgk gak kan .. hehe .. even xdpt tgk retis kita suka retis lain pown okeh apa .. diorunk nih memank sporting abes weh .. nak2 lg bdk2 drama juvana aadehh pecah perut weh diorunk buat aksi2 nih (:

ha yg ramai org tuh irfan as raffi in #TentangDhia, 
nih bdk2 nih tgh bertahan imbangkan bola tuh mengikut gaya yg 
akan disuruh oleh jejaka JUVANA and NILAPURA nih .. sila tgk bawah ini (: haha


eh  johan xterlibat taw , adam and ammar sahaja :)
last2 diorunk pown kena tp diorunk menang .. HAHA


Johan & Jue Aziz 
[Perghh johan sumpah kelakar weh]


Ha, Yg tepi Tu Ammar Asyraf


alah nih belah kiri aku xkn xkenal kan .. aku rasa mesty ramai yg tgk JUVANA kan ? 
ahaha (: eh jap adam nih suka senyum ah then xlah sombong mcm sesetengah retis kan and ammar nih baru lg so , dier sangat malu sikit dan aku nak tegur2 lg ah malu .. haha 

  • Penat ? penat cari parking,penat berjalan ar .. aku pergi pg2 sebab aku nak parking tp ada org lg awal siot .. engat aku yg awal (bru nak lumba2 dpt parking..haha)

  • pergi ngan bw baby2 tuh xpayah lah weh .. kesian aku tgk oo sampai muke baby2 tu kepanasan+kemerahan .. terseksa aje oo .. nak bawa kanak2 boleh tp g pg sikit rasa lg okeh sebab time tu org xramai kan .. waktu kemuncak biasa ah tengah hari kan .. 

  • err aku ada bawa anak buah aku tp diorunk dah besar aku xheran sgt sebab ada abg and mama aku .. mereka yg nak sgt bw aku ? hurmm harapan lah weh sebab nak jaga budak2 nih byk sabar weh .. mcm mana parents kita jaga kita ha, mcm tu lah susah senang weh .. so, sayangilah ibubapa anda ye (: *eh sorry tetibe buat ayat iklan tv .. keh3 ..
* Actually semua pic yg aku amik nih from ipad dodah nih lah .. bw camera tp aku mls nak bw keluar dr beg aku nih .. hehe (: 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang