Q-dees Konsert

Selamat Tenghari semua (: okeh ini entry hanya aku banyak paparkan gambar sahaja ye . Konsert ini bukan konsert hebat ala2 k-pop nih hanya konsert kanank2 .. hehe .. okeh ni juga adalah graduation my niece shaheeran yg finally tamat dah skolah dier kat qDees nih ..

Next year standard 1 , hurmm aku dah terasa umur aku nih dah tua even bru 20 pown aku rasa mcm xpercaya jerk makin lama bdk2 nih makin membesar dan makin tua aku .. haha .. Lagi perit aku rasa tu sebab ramai kwn2 aku umur 20 dah kawen lol .. hurh ==' 
nak salahkan diorunk kawen awal memank xley ar kan sebab diorunk dah sedia kan .. haha .. eh tetibe aku termasok topic kawen2 lak ye .. hee .. 

okeh entry gambar dibawah ini :



My Sis and Her Hub


Nih goodies yg diorunk dapat .. chantek x ? naseb baek sedap .. haha ..


*aku amik pic nih sebab aku suka .. perkataan dibelakang tuh abaikan ye (:


F1 Perform : Class Zharfan 3Years Old


Second : Balqis 5Years Old 

 

b4 nak perform mereka nih introduce diri mereka (:


and Last sheran perform and graduation (:
* err terasa betapa umur aku sedang meningkat naek sebab anak buah sume dah besar2 .. huhu ..
*actually class diorunk ramai tp terpksa dibhgi coz terlalu ramai sgt .. 


   

Yey saya dah grade ! banyak chantek kau lps nih kau kena masok skolah gak ..
HAHA ~~


    

*eh balqis xderk couple lah .. HAHA 
[gurau2 aje]


with kepala sekolah ..
eh silap pengetua sekolah ah .. adeh byk sgt tgk sinetron nih lah jdnye ,,



Okeh agak2 korg taw x kat mana tempat nih ? aku suka giller tempat nih weh 
uniq sangat (: Love and Love !









0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang