Review : Kejarlah Jodoh Kau Kutangkap

Hujan ouh Hujan buat aku bosan kat umah ini dan xdapat nak beroutdoor :( hurmm suruh aku save duit lerr tu .. hehe ..

okeh kali nih movie dr negara seberang gak .. hehe .. org indon hina malaysia ? ah lantaklah weh jnji retis diorunk xbegitu .. haha 
ok, citer nih sangat2 kelakar weh skrip dier pown aku suka , ala citer indon nih biasa ar skrip yg kata2 tut pown ada gak weh apa lagi bila retisnya sume seksi2 siot ! bukan kata citer mcm nih, citer hantu pown ada gak adegan2 sex and retis2 sexy kot .. huhu ..

KJKKT :
  • asep yg dilema kerana maknya nak jodohkan dier dengan anak bangsawan weh .. taw x nape dier xnak ? ha .. korg tgk lah nti weh .. *if aku pown xnak weh .. hahaha
  • masa asep nak bertunang dier dipertemukan ngan seorang model yg sexy giller weh dan dari situ dier dah jatuh cinta ! kah3 .. mcm xlogik gak bila pemuda warak mcm tuh ley jatuh cinta sama gadis mcm tuh (:
  • mereka berjumpa semasa kereta farah nih rosak then smntara nak tggu kereta siap diorunk tidolah rumah si Asep nih .. dan sampai farah dah pulang kejakarta Asep nih masih lg ingatkn gadis tu .. 
  • Asep ambil keputusan lari dr rumah sebab nak pergi jakarta tu semata2 nak cari farah sebab dier lari dr rumah mak dier xkasi dier ke jakarta sebenarnya oo ..
  • Asep nih lurus bendul sesangat weh .. haha .. citer nih banyak nak tergelak lol ..


*Movie dari indonesia memank xderk keluar kat wayang 
hanya citer yang boxOffice aje keluar wayang oo if mcm nih mybe kat astro first ada or astro pelangi (:

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang