REVIEW : RA ONE

Salam Semua (: hurmm mggu ini aku xblik KL sebab mggu depan akan cuti newYear kan so, aku rasa balik mggu depan aje (: bukan apa skunk nih nak belajar jimat cermat sikit .. 

Okeh aku bru aje tgk movie ra one nih ? hey citer nih bollywood okeh buka omputih .. ha lagu dier ? mesty lah ada lagu and tarian weh .. xbest ? sape kata? aku lempang kang best okeh lagu2 dier xmcm citer2 hindustan yg len oo =='

Ra One :

  • ceriter pasal video game . okeh video game nih memank best giller weh rasa nak aje maen .. tp tu lah ..

  • yg mencipta game nih shekar and the geng dgn idea dr anak lelaki shekar tu. anak lelaki dier tuh degil oo bila ayah dier dah xda baru nak menyesal .. huhu

  • Yup shekar tuh mati nti ye .. sebab RA ONE bunuh dier !

  • Penjahat tuh lah RA ONE and penyelamat family shekar nih G.ONE oo ..

  • shekar nih cipta satu video game dimana game nih penjahat xakan mati kecuali pistol yg hanya ada peluru aje boleh matikan penjahat but kena pastikan sasaran kena tepat lah ye .. haha ..

  • sedih, kelakar tuh memank ada setiap movie kan (: ada skrip yg dot dot dot sikit .. hehe ..

  • Yg aku pelik tuh ada gak game yg tetibe boleh program sndri then bila manusia nak kmbali ke asal xboleh oo .. hurmm tuh lah yg jd mcm dlm movie ini (:

  • eh agak2nyer G.One tu dpt x selamatkan family shekar tuh dr ancaman Ra One ? hurmm sila lah tengok ye (: xpayah beli astro first download aje :)


*Hurmm shah rukh khan nih even dah usia 40an pon still kacak weh (:




_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang