Shooping Ouh Shooping

Selamat Malam Semua (: Ha tak terasa nak tido awal sebab ptg td aku dah puas tido setelah bershooping sakan at jj wgsa maju oo ..
Ha, memank surprise giler bile taun nih jCard buat 2 kali hari jCard oo mau xgiller nyer aku weh .. Ye lah aku dah kuar jalan sana sini tetibe ada jCard .. ishh , menggila bila terengat duit aku oo nti nak shoop an .. hehe .. tp naseb baek aku ada duit extra selit2 kat bawah katil .. hehe .. Seperti biasa aku memank akan pergi sana awal weh sebab nak kan parking (: 


coret coret jCard :



  • Hurm tiap tahun aku memank xsah if xg jCard itu pown if aku xderk kat sabak bernam tuh boleh lah join kan .. if x aku pejam mata aje lah tgk diorunk shooping oo 

  • asal aku suka sangat jCard nih ? biasalah brg sale abes weh , memank lah xsemua barang kita nak ada kan tp nak sale punye pasal pandai2 lah cari mengikut citarasa masing2 ..

  • aku if nak shooping abes memank hari jCard nih lah aku guna peluang weh .. 

  • Bg ibu2 tu biasa lah brg dapur mereka akan beli dulu sebab itu penting .. haha .. 

  • kdg2 aku geram ngan org cina nih diorunk nih .. eee .. aku xnak ckp .. sebab if aku ckp pown bukan aku dpt pown brg tuh =='

  • disebabkan kasut aku dah bertahun aku xberganti kan .. [konon jerk .. haha] so, td aku dgn tamaknyer beli 3 pasang kasut weh itu pown td masih nak tamak tambah satu lg oo .. haha ..


Yes ! aku dapat gak kasut nih .. hehe .. 
kat o9 memank ada tp better aku beli sendri sebab size aku nih kdg2 bkn betol pown .. HAHA 


kasut2 nih sume last minute aku beli , plan satu aje .. 
dah murah xengat dunia lah aku amik kan 


okeh kasut nih khas utk g class aje .. pakai heels g class ?
giller apa nak suh Pn Ajisa [Lect aku dulu + garang ] bebel kat aku ker ?
err lgpown nak jalan kat poli tuh bukan dekat oitt jauh xker melecet nti kaki pakai heels .. lgpown aku nih student programming bukan sains kesetiausahaan .. hehe 


Yang nih mula2 tgk aje , pastu try , then terus beli (: haha

  • Jeans ? alah sehelai aje .. baju ? sehelai gak .. beg ? xnak sume style mak2 org .. =='

  • dan aku rasa jCard hari nih xsehebat jCard bulan 4 yg lalu weh .. sebab itu lagi bersesak2 weh smpai aku rimas betol .. nak2 yg bawa kanak2 oo .. huh !

*Bajet aku untuk shooping kali nih : RM180 aje weh dr yang lps smpai 4 oo (: Nampak x aku dah berjaya bershooping dengan cara berhemat .. hikhikhikk !!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang