Simple Plan at Malaysia !!!

Hey Hey untuk peminat Simple plan nih mesty korg xsabar kan nak tgk konsert mereka2 nih kan .. hehe .. actually aku memank nak pergi oo tp disebabkan aku terperuk dekat sabak bernam so, xdpt lah aku nak pergi weh melainkan time tuh cuti sem ker an .. hurhh =='



Selepas 12 tahun ditubuhkan, Simple Plan akhirnya menjejakkan kaki mereka di bumi Malaysia sempena konsert jelajah Get Your Hear On ! sebagai satu langkah promosi album terbaru yang dilancarkan pada Jun 2011. 

Simple Plan akan hiburkan korg pada :
Date   : 14 Januari 2012
Time   : 8:30 PM at KL Live,Jln Sultan Ismail KL.
Ticket : Start From RM98, RM188 and RM258
Perghh weh , paling murah 98 okeh .. tp bg yg minat giller tu xjd masalah lah kan nak pergi .. hehe .. if aku pown , aku amik 98 aje weh (:
* Single terbaru mereka berjudul “Jet Lag” yang dimuatkan dalam album ke-4 ini turut menampilkan Natasha Bedingfield sebagai cameo. Di Kanada, Get Your Heart On! 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang