KLPac

Selamat Malam

Okeh2 , malam2 mcm nih line internet sangat laju .. hoho .. 
so, aku nak upload pic2 model tanpe "berbayar" nih .. hehe (:

okeh, tempat yang aku pergi nih memank lah menarik but aku sarankan if korg nak g semata-mata amik gambar lupakanlah weh sebab dier xbg kita amik pic weh .. mcm bangang weh ! Time tuh aku dah bengang giller, even korg ada surat permission pown tetap tak boleh weh , macam sial ! 

Bangunan lama tuh sangat lah cantik weh, ouh nak jaga kot takot kitorg conteng2 bangunan tuh an [aku mane pndai lukis2] hurhh ==' tahun lps bulan november aku g sana amik pic boleh aje kot .. nih td aku pergi dier xbg plak .. perghh panas hati lah weh, naseb tempat tuh xjauh, lau x sia2 aje weh datang .. lagi sakit bila aku tgk website ada org len siap photoshoot boleh aje amik pic tuh .. Puihhh !!!

*kalau tak kasi amik gambar len kali buat simbol 
"camera not allowed" tu pown susah ker .. menyusahkan orang aje !

Location : KLPac, Sentul Park





Konon lah nak buat cover ala2 "Cinta Elysa" puihh .. HoHo ~,!







Halamak weh ! terima kasih menyokong blog ini (:
HAHAHA 

Kitorg memank suka bergambar, perasan like "model" konon - konon an .. HaHaHa .. kali pertama dan terakhir aku pergi situ lps nih dah xakan pergi lagi .. !!!

Sekadar Luahan =,=

Selamat Malam semua (: ouh kawan2 blogger ku kenapa blog aku xboleh nak view blog ? adakah kalian tahu ? tolong lah inform me cepat2 ye .. thanks :)


malam nih memank malam aku nak luahkan apa yg terpendam dekat dalam hati ini .. eh, kepada yg nak terasa tuh sorry to say lah weh .. xdpt nak help ! ==' aku memank akan list bende2 luahan aku ini ..

  • Putus asa itu satu kebodohan but aku rasa mcm dah giveUp nak teruskan study ini .. padahal aku masih tggl 1sem saje lagi =(
  • Yew semester ini adalah semester akhir dan sangat2 busy .. !
  • dan aku sangat sakit bila dpt kerja dr semasa ke semasa .
  • perlukan ruang untuk bernafas udara yang bersih ini .
  • aku bukan bodoh !But aku kurang pandai ==' [jgn sombunk kau pandai sgt weh ] #puihhh
  • hey ! payah betol kalau ada kawan yang kedekut nak gila kan!
  • kalau nk jimat pown jgnlah sampai nak menyeksa diri tu.
  • cuba belajar untuk berdikari sikit, then bersyukurlah dengan apa yg dah ada weh !
  • bukan xnak nasihat, but nasihat ini xberguna sebab kau tuh dah PERFECTION sangat kan !!
  • b4 sesuatu berlaku better ubahLah weh . Jgn salahkan sapew2 okeh.

*Semua ini Luahan aku okeh ! aku lega lepaskn melalui menaip (: hee



_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Dugaan Semester Ini !

Selamat Petang (: hurmm ingin aku maklumkan bahawa semester 5 dan 6 ini aku mungkin agak busy tersangat busy disebabkan kerja2 yang banyak serta finalProjek aku lg tuh ==' hurmm nak buat mcm mane lumrah hidup aku sebagai student kan .. so, aku xderk masa nak update blog ini . 


aku akan update blog ini jika aku ada kelapangan masa .. dan aku tak akan tutup acc Blog ini okeh ! aku tetap berBlog cume xseaktif seperti dahulu! 


ouh lupe aku nak bgtaw .. disebabkan aku nih amik kos programming xsemestinyer aku akan buat sistem ye .. hehe .. aku nih xpro sgt buat sistem2 nih .. so, aku amik multimedia dan kitorg akan menghasilkan sebuah video korporat untuk sekolah .. ha, nmpk mcm senang aje kan .. banyaklah weh senang, tajuk aje senang nak buat tuh paham2 aje lah weh .. yang pernah buat video korporat nih mybe dah taw mcm mne kan .. dan kitorg xakan buat video2 yg cikai2 mcm movie maker tu [itu bkn final project okeh] if boleh kitorg nak buat video tu setaraf ngan jabatan kitorg :) 


*setiap kumpulan hanya 2org sahaja :)



mcm nih lah tahap keserabutan aku buat masa ini !

*untuk junior2 tu buatlah finalProjek tu betol2 ye .. sebab finalProjek inilah yg menentukan masaDepan korg .. if korg LULUS paper lain but FP korg fail xguna gak weh .. !Jgn maen2 sgt dah.
nak grade kan ? [cewaahhh sorry, aku dah terlebih bebel plak]











_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

REVIEW : ChromeSkull Laid To Rest 2

Selamat Tengah hari semua (: okeh alhamdulillah dah kenyang makan laksa yg dimasak oleh housemate aku ini :) untung dapat housemate yg suka masak weh .. HAHA ..


okeh2 semalam aku dah tgk movie chromeSkull tuh .. dan aku berani cakap kepada peminat2 citer thriller nih kan xrugi lah weh if korg tgk okeh .. sangat best giller kalah citer SAW yg hot tuh okeh :)


about ChromeSkull Laid To Rest 2 :



  • permulaan aje memank dah best .. klimaks memank cepat sampai lah bg sape2 yg betol2 alert tgk citer2 nih .. huhu ..

  • actually,muka pembunuh tu hensem but dah kena asid jd lah hodoh weh .. heee ..

  • pembunuhan dier sangat menggerikan weh .. saw pown aku rasa kalah ..

  • part paling ngeri bg aku yg time pembunuhan berlaku kat tangga tuh .. perghh sakit nyer tak terkata kot bila tgk .. huhu ..

  • ada yang part2 xelok bile pembunuhan tu berlaku .. [sendri engat lerr .. hee]

  • citer nih dr mula sampailah akhir memank xpernah bosan , rasa xsenang duduk adalah .. haha ..

  • but yg ending tuh agak sakit hati gak lah weh sebab asstant pembunuh tu masih ada lg dan pembunuh tuh pown actually hidup weh .. so, ending dier mcm ada yg citer seterusnyer aje ouh .. 

*untuk tontonan berusia 17tahun keatas sahaja (: cewahh, poyo lah aku nih .. HAHA







Project Ouh Project

Selamat Malam (:


okeh semester ini memank semester yang betol2 menguji tahap kekuatan aku weh .. Hanya allah sahaja yang tahu betapa payahnya nak buat sesuatu kerja demi mencapai segulung ijazah oo .. cewahh ayat dah sedih giller .. hehe .. 


apa pun mulai dr malam ini aku kena prepare apa yg patut untuk project akhir aku sebelum aku menamatkan sisa2 terakhir aku di politeknik ini (: dan aku berharap agar aku berjaya melaksanakan project aku ini dengan berjayanya hasil dr kerja keras kami ini (:


last semester disember 2012 :)





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

REVIEW : THE DARKEST HOUR

Selamat Malam (: yup ari nih gak aku kena post entry movie nih sebab nti takot aku dah xderk masa .. hehe .. al maklumlah lps nih aku dah membusyk kan dgn final project aku .. tu lah satu2nya harapan aku utk grade nti (:


about TDH :



  • Permulaan yang begitu lembab . xpew aku sabar lagi .. 

  • citer nih mengisahkan sekumpulan anak muda yg terkandas di moscow akibat serangan asing tuh .. 

  • 15minit tuh baru lah start action sikit [xbyk pown]

  • serangan asing tuh sesuatu yg kita xpasty apakah bende yg menyerang itu sebab dlm sekelip mata aje manusia boleh mati begitu aje .. bende asing tuh berbentuk api dan dier memerlukan tenaga elektrik utk hidup .. [yeker aku nih .. hee]

  • actually aku xberape paham lah citer nih ker memank aku xpaham kan ? hurhh =='

  • dan aku sarankan korg xpayah tgk pown xpew weh sebab dr mula smpai abes hurhh ==' mcm kura kura ! alah, action pown xderk ar hebat sgt .. biasa2 aje !

  • hurmm ending dier yg couple tu hidup and beberape org yg sasa tuh .. heee .. then mereka kemudia meneruskan perjalanan hidup mereka dgn menaiki kapal selam keserata dunia .

  • Naseb aku xtgk wayang weh, lau x membazir aje =,=


* Poster memank gempak bikin korg mau tgk weh .. tp bila dah tgk hurmm .. 
terpulanglah pada pendapat masing2 (:  
 [errr 3D ada ye ? huhu ..]

Perbezaan FunFair & Taman Tema

Selamat Malam semua (: okeh aku terasa yang aku sudah lama tidak berBlog kan .. hehe .. busy giler sejak naek semester 5 ini dan aku sudah mula rasakan ke stress tahap gila tak lama lg ini (: HAHA ..


Okeh malam nih aku nak update pasal funfair and taman tema. kenapa ? ha korg tgk lah nti kebaikan dan keburukan kedua2 tempat ini (: hehe ..


FunFair :


Kebaikan :

  • seronok sebab murah kan .. hee
  • boleh bawa makanan or minuman masuk (: HAHA
  • Parking Free .. kah3


Keburukan :
  • korg taw x sebab apa murah ? sebab game diorunk nih xada insurans okeh, and if terjadi apa2 mcm korg nek yg ala2 buaian genting tuh kan then terjadi sesuatu tempat tu xakan cover korg okeh.. i mean insurans lah .. 
  • so b4 korg nak nek sesuatu tuh pikir2 kan lah .. haha .. alah, aku pown naek gak bende yg thrill nih but b4 aku nek aku pikir dulu tgk keselamatan dier oo ..
  • korg taw x, budak2 baya anak2 buah aku [5tahun] dier bg naek yg thrill2 tuh okeh ==' taw x betapa bahaya nyer funfair nih .. but b4 nak bg adek2 korg nek tu pikir2 lah weh ye (: 
  • FunFair nih actually biasa dier hanya buka pada waktu malam sahaja .. siang2 xderk ye .
  • satu token skali saje maen ;(



Taman Tema :


Kebaikan :

  • Keselamatan korg terjamin ye . sebab apa ? sebab setiap tiket yg korg beli tuh memank dah ada insurans weh but insurans hanya terdapat at taman tema di malaysia saje if luar dr itu aku xtahu lah ye !
  • korg boleh maen berapa kali yg korg suka :)
  • ada tempat sehingga malam dibuka mcm times squares. genting and sunway sampai 7 rasanyer. Universal pown pukul 7 gak.


Keburukan :
  • Mahal. tak kesah mahal asal keselamatan terjamin (:
  • Parking kena bayar !
  • Nak bawa makanan or minuman kena sorok2 .. HAHA ..
  • Kedai2 yang ada kat dalam tu barang2 dier sangat mahal termasuk makanan. giller mahal kaut untung .. HAHA ..


* All Picture Credit by Mr Google (:

* Segala yang di atas adalah fakta dan pendapat aku sahaja (:


 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang