Dugaan Semester Ini !

Selamat Petang (: hurmm ingin aku maklumkan bahawa semester 5 dan 6 ini aku mungkin agak busy tersangat busy disebabkan kerja2 yang banyak serta finalProjek aku lg tuh ==' hurmm nak buat mcm mane lumrah hidup aku sebagai student kan .. so, aku xderk masa nak update blog ini . 


aku akan update blog ini jika aku ada kelapangan masa .. dan aku tak akan tutup acc Blog ini okeh ! aku tetap berBlog cume xseaktif seperti dahulu! 


ouh lupe aku nak bgtaw .. disebabkan aku nih amik kos programming xsemestinyer aku akan buat sistem ye .. hehe .. aku nih xpro sgt buat sistem2 nih .. so, aku amik multimedia dan kitorg akan menghasilkan sebuah video korporat untuk sekolah .. ha, nmpk mcm senang aje kan .. banyaklah weh senang, tajuk aje senang nak buat tuh paham2 aje lah weh .. yang pernah buat video korporat nih mybe dah taw mcm mne kan .. dan kitorg xakan buat video2 yg cikai2 mcm movie maker tu [itu bkn final project okeh] if boleh kitorg nak buat video tu setaraf ngan jabatan kitorg :) 


*setiap kumpulan hanya 2org sahaja :)



mcm nih lah tahap keserabutan aku buat masa ini !

*untuk junior2 tu buatlah finalProjek tu betol2 ye .. sebab finalProjek inilah yg menentukan masaDepan korg .. if korg LULUS paper lain but FP korg fail xguna gak weh .. !Jgn maen2 sgt dah.
nak grade kan ? [cewaahhh sorry, aku dah terlebih bebel plak]











_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang