KLPac

Selamat Malam

Okeh2 , malam2 mcm nih line internet sangat laju .. hoho .. 
so, aku nak upload pic2 model tanpe "berbayar" nih .. hehe (:

okeh, tempat yang aku pergi nih memank lah menarik but aku sarankan if korg nak g semata-mata amik gambar lupakanlah weh sebab dier xbg kita amik pic weh .. mcm bangang weh ! Time tuh aku dah bengang giller, even korg ada surat permission pown tetap tak boleh weh , macam sial ! 

Bangunan lama tuh sangat lah cantik weh, ouh nak jaga kot takot kitorg conteng2 bangunan tuh an [aku mane pndai lukis2] hurhh ==' tahun lps bulan november aku g sana amik pic boleh aje kot .. nih td aku pergi dier xbg plak .. perghh panas hati lah weh, naseb tempat tuh xjauh, lau x sia2 aje weh datang .. lagi sakit bila aku tgk website ada org len siap photoshoot boleh aje amik pic tuh .. Puihhh !!!

*kalau tak kasi amik gambar len kali buat simbol 
"camera not allowed" tu pown susah ker .. menyusahkan orang aje !

Location : KLPac, Sentul Park





Konon lah nak buat cover ala2 "Cinta Elysa" puihh .. HoHo ~,!







Halamak weh ! terima kasih menyokong blog ini (:
HAHAHA 

Kitorg memank suka bergambar, perasan like "model" konon - konon an .. HaHaHa .. kali pertama dan terakhir aku pergi situ lps nih dah xakan pergi lagi .. !!!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang