REVIEW : THE DARKEST HOUR

Selamat Malam (: yup ari nih gak aku kena post entry movie nih sebab nti takot aku dah xderk masa .. hehe .. al maklumlah lps nih aku dah membusyk kan dgn final project aku .. tu lah satu2nya harapan aku utk grade nti (:


about TDH :



  • Permulaan yang begitu lembab . xpew aku sabar lagi .. 

  • citer nih mengisahkan sekumpulan anak muda yg terkandas di moscow akibat serangan asing tuh .. 

  • 15minit tuh baru lah start action sikit [xbyk pown]

  • serangan asing tuh sesuatu yg kita xpasty apakah bende yg menyerang itu sebab dlm sekelip mata aje manusia boleh mati begitu aje .. bende asing tuh berbentuk api dan dier memerlukan tenaga elektrik utk hidup .. [yeker aku nih .. hee]

  • actually aku xberape paham lah citer nih ker memank aku xpaham kan ? hurhh =='

  • dan aku sarankan korg xpayah tgk pown xpew weh sebab dr mula smpai abes hurhh ==' mcm kura kura ! alah, action pown xderk ar hebat sgt .. biasa2 aje !

  • hurmm ending dier yg couple tu hidup and beberape org yg sasa tuh .. heee .. then mereka kemudia meneruskan perjalanan hidup mereka dgn menaiki kapal selam keserata dunia .

  • Naseb aku xtgk wayang weh, lau x membazir aje =,=


* Poster memank gempak bikin korg mau tgk weh .. tp bila dah tgk hurmm .. 
terpulanglah pada pendapat masing2 (:  
 [errr 3D ada ye ? huhu ..]

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang