Business Card Paling Kreatif

Salam dan Selamat Malam Semua (: Mengakui bahawa aku telah lama gila xupdate blog aku nih .. pecah rekod kot .. berhabuk sikit2 dah blog aku nih kan.. dan aku bersyukur sebab laptop aku kembali seperti asal if x, memank aku rasa kosong aje idup ini sebab aku "TAKBOLEHIDUPTANPALAPTOT" .. hehe .. okeh, malam yang indah ini aku akan update secara simple aje mengenai 
"businessCard paling kreatif" ini .. actually nih sume aku tunjuk dlm gambar sahaja ye (:


kenape aku nk sgt buat title blog nih? sebab aku assgnment aku pasal ini .. hehe .. Yes ! bC aku dah siap, nak tengok ? boleh aje nak komen pown boleh aje .. Yang pasty bC aku nih xlah kreatip mane pown biasa2 sahaja :)










lindsey Business Card Design: 100+ Creative Examples, Useful Tutorials and Templates


mixtape Business Card Design: 100+ Creative Examples, Useful Tutorials and Templates



gillette business card

Ha, Kreatif giller kan mereka2 yg design ini .. hurmm aku pown kalau boleh nak aje buat begini biar aku dapat sikit markah bonus .. hehe .. 

Okeh, nak tengok bC aku ? ha, boleh but bukan skunk .. nti2 aje bila aku dah siap printing yer .. hehe ! okeh bye .


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang