Duduk Cafe

Selamat Malam Uolls ! okeh Lunch td aku g makan kat dutamas then aku makan at dudukCafe .. ha, finally dpt gak makan kat situ .. asal aku dr ari tuh sibuk sgt nak makan at situ ye ? sebab masuk jalan2 cari makan an so, mcm tertarik .. itu aje .. haha .. urmm sedap or x ? eeeerghhh menyesal weh ! hurhh =='


Location : Solaris Dutamas
*bukan at dutamas nih aje .. ada lg cawangan at KL ni


apa yg menarik sangat duduk Cafe nih ? urmmm mula2 tgk tempat mcm chantek but makan lau xsedap pown xbest gak an .. and makanan dan minuman tuh sungguh enak smpai skunk aku still kenyang lg sebab sgt mengenyangkan (: jom terjah pic2 dibawah ini ye !


aku suka decoration cafe nih :D and ada Unifi juga .. sangat laju weh boleh download movie jap sambil makan2 nih .. haha .. 


kod Unifi : dudukcafe 
[nih pown aku try aje xpyh tnye cashier tuh .. haha]





 Yes aku duduk kat sini memank suka mcm dekat rumah aje

Now terjah menu apa pula yg aku makan  

MENU


*Hurm harga tuh jangan tanya lah ye sebab korg pown paham2 lah tempat2 mcm nih memank agak maha sikit .. but mahal dan sedap mungkin tak merugikan korg lah kot (:


Lasagna 

   

Left : Brownise Chocolate 
Right : Nasi Lemak Ala Duduk


and yang nih makanan aku [Hawaii Beef Burger] sebab sedaplah aku xbebel dlm blog nih kan .. hehe
istimewa burger at cafe nih ialah daging dier tu , dier buat sendri dan nak masak daging tuh agak makan masa gak .. so, nak makan dan rasa punye pasal aku xkesah sggup tunggu .. then drinks plak aku amik oreo shakes  tak nak ckp byk just rasa nak minum air tuh lg lah sebab tak puas 
[ngerti kan maksud aku nih? hehe]


sila layari websites DudukCafe untu keterangan lanjut (:






_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

3 Conteng Petak Membebel:

nazirah said...

wahhh baca entry ni pun rasa macam sgt best kot tmpt ni .. ok .. kene masuk dalam list ni .. tempah yg perlu dipegi bersama en hubby nt hee ;)

TeQah Khaire said...
This comment has been removed by the author.
TeQah Khaire said...

ha, pergilah waktu malam sebab suasana lg romantik nti
hehe

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang