Erykah Badu ? siapakah itu ?

Aku rasa satu dunia dah taw pasal kes tatto kat badan dier yg menggunakan "kalimah ALLAH" kan .. lgpown kebanyakkn artis2 luarNegara nih diorunk xada agama sendri even diorunk taw asal usul diorunk kan .. Ye konsert dier dah dibatalkan kerana isu agama .. mestilah kena batal weh tak kan nak teruskan kot .. dah lah suka2 nak tatto guna Kalimah ALLAH pula tuh .. =='








Dekat dunia bolehlah selamat kan , bila dah ditanah nti? selamat or tak, tak tahu lah kan [sendri pikir lah]


ouh mungkin die ada konsert kat malaysia dier nak buat tatto sebegitu kot .. sedangkan die xtaw yg umat islam akan marah kan !


apapown b4 nak beri kebenaran artis dr luar nih buat apa2 event nih kan kenalah buat peraturan yang ketat2 sikit ye .. Bukan apa, manusia nih mudah terpengaruh dgn cara dan budaya org luar ! Kenyataan ye (:


Aku tak kenal siapa Erykah nih, aku taw pown dr twitter ada org bg pic nih, aku engat nih pic hanya edit sahaja kan .. rupanya tak sangka plak betol ye ..


Semakin ramai org2 tak bertauliah menghina agama islam .. 
kenapa jadi mcm nih ? 



Ramai Selebriti Bantah Pembatalan Konsert Erykah Badu, Kenapa? 

Jawapan aku : Biarkanlah mereka tuh .. aku no commentm .. 
Ckp lebih2 kang aku nih bukan betol pown kan ==' Tak pown tanye pada seleb2 yg nak g konsert erykah tuh !! 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang