Jom Ramai2 Memeriahkan GlamBazaar !

Salama semua (: sejak dr hari isnin lg classPagi kitorg asyik batal aje weh .. geram pown sebab kitorg dah penat siap2 tibe2 cancel lah pulo .. haishh ==' aku bukan tak suka class batal nih tp bila dah asyik batal, nti final abes lah kan .. huhu !


GlamBazar apa itu ?
GlamBazar tu ialah retis2 yg akan mejual barang terpakai @ FAV dgn harga yang sangat berpatutan (: 


aku nak beli bangle dr ...... adalah .. haha .. 
"Siapa cepat dia dapat". okeh :) 


Jom support mereka di twitter GlamBazaar 
[follow sekali lah ye .. hehe]


so marilah kita memeriahkan lagi pada sabtu dan ahad ini .. 
dimana ? sila tgk Pic dibawah ini ye .





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang