REVIEW : Sumpahan Kum Kum

Selamat Tengahari semua (: hurmm bg siapa yg xberkesempatan tgk citer nih kat wayang sahaja boleh baca :) yg dah tgk tu xpyh baca lah kan .. sebab mybe korg bosan kan. okeh kali nih aku tgk wayang kat tv, i mean astro1 lah .. hehe .. tanpe pengetahuan pcik umah sewa .. HAHAHA .. bile dier tnyer baru kitorg bayar nti ye .. if x, diam aje lah .. hoho ! [xjahat sgt kan]


SumpahanKumKum :



  • Series aku ckp start dr permulaan citer smpai lah nk abes tu an slow giller lah .. but dlm slow2 tu ha, byk giller adegan2 suspen weh .
  • menjerit sebab terkejut memank pasti !
  • ceriter nih dr drama "KumKum" tu lebih kurang sama aje mcm filem nih .
  • seram tu, rasanyer xlah seram sgt . okLah !
  • opps ! citer nih byk flashback so kena tgk betol2 nti korg xpaham if korg terlepas sesuatu part !
  • part ngeri bg aku muka perempuan tuh memank hodoh sgt, tgk jerawat dier tu ngeri betol lah. 
  • part seram tu dier langgar kepala tu .. hurhh [menjerit kejap]







_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang