Pavillion

Haii Salam Isnin semua (: 

ouhh engat bru nak keluar urmm dah hujan dah pown sekitar ampang nih .. mcm mne plan nak nek broga nih nti .. haihh nampaknyer ditangguhkan semula lah ye !

okeh, entry kali ini hanye gambar sahaja .. dimana model2 dier adalah kawan sendiri .. keh3 .. patut ada lg sorg tp dier plak xderk .. haihh ! mybe nti2 lah kan . Kenapa entry aku kali nih simple itu menarik ? sebab ia ada kena mengena ngan gambar dlm nih nti .. actually, kita kalau nak pakai sesuatu pakaian tu biarlah mengikut keselesaan kita sndri dan xperlulah nak terikut2 sgt sesetengah org. Cukup jadikan sbg utk rujukn pown ok kan . 

dan tak salah kalau korg brani bergaya asalkan korg "SELESA" itu penting ye (: hehe .. !

Model    : Chera 
Location : Sekitar KL


 






Ini sahaja ye (: Ok Bye !


1 Conteng Petak Membebel:

te'ah said...

cntek doe gmbr2 kau, style :O)

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang