Simple itu Menarik - Part 2

Salam semua dan selamat malam (: sambunk yg entry petang td ye .. hehe .. nih first time aku berpakaian sebegini dan aku agak jarang lah nak pakai cm nih kan .. huhu .. 


okeh, actually aku terasa juga lah keseganan bila berpakaian begini sebab org asyik tgk2 aje kan .. ouhh mungkin sebab aku pakai mcm kelakar lah kot an tp aku peduli ape kan ? diri aku lantaklah kan .. ada aku kesah? 


lupe plak, sebenarnyer tujuan kitorg nak g pavi satu aje 
"nak beramah mesra bersama patung2 bear tu" tp malangnyer patung2 tuh dah xderkkk wehhhhh !!!! arghhh memank kecewa sangat lah kan .. masa ari tu g jalan jem giller nih aku g ahad lps patut ah jalan lenggang aje ! cisss ! sangat geram ah . nape lah dier xtetapkan aje patung2 tuh ... haih =='


*tak semestinye ada dslr pic kita boleh chantek , digital or Hp pown boleh :)




Gambar f1 tuh, actually xley pijak grass tuh .. but, nak punye pasal aku redahh aje .. 
last2 kena wisel .. kah3 .. buat2 lah mcm kitorg nih tourist .. 
Gambar second tu Ouwww terasa mcm bukan diMalaysia .. hehe !

     


     

ini adalah Candid ! 

Leceh gak lah weh pakai mcm nih bukan apa nak naek escalator[cm nih ker spell dier? ah biarlah] 
tu asyik terpijak2 aje .. bukan aku jerk yg terpijak org blkg aku pown terpijak gak .. urmm memank sakit ah kan .. tak lah labuh sangat .. sikit aje .. hehe (:


Semua gambar2 ini kami bekerjasama antara satu sama lain (:
kitorg berdua sahaja .. patut 3org tp sebab sorg lg tuh ada hal .

*Plan nak mendaki broga terpaksa ditangguhkn, sebab skunk musim hujan lah pula :(














0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang