Cara Nak "REMOVE" timeline facebook baru !

*Kalau korg xsuka, and nak biarkan yg baru aje pown xpew .. bg yg xsuka timeline baru tuh jom lah kita tukar .. hehe !

Selamat Malam semua (: patut aku engat nak bagi tutorial nih esok but, aku takot esok aku busy nak buat nota2 kan .. almaklumlah dah nak final .. hehe .. okeh2 .. bg siapa2 yg dah ter"approve" application timeline fb tuh kan then korg xsuka sebab xchantek kan .. okeh, xpew .. sini aku akan tunjukan step2 dier ye .. aku dpt nih dr org yg ym aku .. aku rasa dah lame dier bg tp aku lupe nak share2 ngan korg .. hehe .. smpai aku terlupe nak remove aku punye gak .. 


"die akan kembali seperti biasa mcm mula2 dulu korg sign up (:"


Okeh, sila 4low stepBystep :

  1. korg g kat laman web ini http://www.timelineremove.com
  2. then, pilih browser yg korg tgh guna skunk ini .. taw kan browser tuh apa ? [jgn kata xtaw weh.. haha]
  3. korg click aje browser korg tuh then, bila dan install kan korg refresh balik browser korg xpow korg tutup browser korg td korg buka blik .
  4. Siap dah :) [tgk mcm kat gambar bawah ini]

* if korg nak copy, copy aje xyah credit nama aku pown xpew sebab aku dpt dr org lain juga :)

2 Conteng Petak Membebel:

Anonymous said...

tumpang share ye..=)

Anonymous said...

thank you for infomation

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang