DIP 5

Salam semua dan selamat tengahari (: 

buat pertama kalinya aku buat entry tentang class aku . Selama aku belajar dipoli nih, aku memank xciter sgt kan pasal class aku an. so, ari nih aku nak update dgn penuh ikhlas utk class ini .. haha ..[aku xderk lah nak citer panjang lebar2 sgt ye] Hurmm mesty ada nak taw kan class kitorg nih best ker? jahat ker ? poyo ker ? ouhh itu sume terpulang pada masing2 yang menilai .. Kitorg xnk amik taw sgt pown asal kitorg taw kitorg jaga hal sndri sudah lah kan :)


mcm biasa, pagi td bangun lambat dan subuh pown ntah ke mana .. huhu .. dan aku malu sebenarnya td bawa belon .. haha .. ye lah nak bawa g poli pula tu mesty org akan engat nak sambut bufday kan ? hurhh ==' inilah padahnya bgun lmbt kan dah terpksa ngan mereka2 yg melihat aku membawa belon2 ini.


Actually, tujuan aku update nih hanya saje2 jerk sebab class pagi td kitorg ada presentation ala2 "Karnival Mini Project" setiap group ada "Booth" dia tersendiri .. Mini Project "Algorithm" .. okeh, sangat seronok juga lah kan buat presentation mcm nih (:  
Mini Project kitorg nih kena cipta satu sistem sendiri dan originaliti dan bukan copy okeh ! and then, kitorg akan g ke satu tempat tuh nak tgk lah sistem apa yg diorunk buat kan .. ada buat sistem beratBadan, soalan Quiz, mengenalDiri dan lain2.


Sekitar "Karnival Mini Project Algorithm" .. tak banyak sangat lah gambar2 yang aku paparkan ye .. 



Booth aku dan partner aku .. [kitorg punye simple sahaja (: nak save lah .. hehe]


tak semua yg ada kat dlm gambar ini budak class aku, sebab mereka nih malu nak bergambar,
so yg ada nih hanya yg memank suka bergambar lah kan .. HaHa ! #Sorry


di Setiap gambar ada jalan ceritanya tersendiri seperti menyanyikan sesuatu lagu (: 
HaHaHa

Jujur lah aku ckp yang berat Badan aku memank naik mendadak ! Nape jd begitu ? sebab aku tengah FRUSTTT lah sebab tuh aku jadi mcm tuh nak Makan dan Makan aje !!
[Tipu aje weh, dah memank nak naek lah kan, naek jugalah .. hehe]


Class aku hanya ada 36 orang sahaja . lelaki lebih ramai dr perempuan dlm class nih aje .
Tapi kalau kat dunia perempuan lg ramai kan ? HaHaHa !!

And finnaly, settle gak presentation miniProject nih .. huhu .. agak beban gaklah dlm pale otak nih mcm2 nak pikir exam pown lg 26 Hari Lagi okeh ! aku ulang balik 26 HARI LAGIIIIII !!!! 
Ya Allah terasa begitu singkat masa berlalu . 










_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang