Huru Hara di Konsert Twin Tower @Live 2012

Selamat Pagi (: ye kitorg ptg td gerak dr sabakBernam sebab nak tgk SNSD at KLCC tuh .. dan aku nak tgk Nicole sebenarnyer lah kan .. huhu .. tp kau taw apa yg terjadi sekitar sana b4 nak masok ?
memank mcm monyet lah kan .. tahap kesabaran memank semakin lama semakin tipis .. 

Huru Hara :

  • naseb baek parking at nzGarden tuh ada yg kosong .. hehe (:
  • masa aku smpai tuh memank dah ramai giller keliling pagar2 tuh ..  [menunggu utk pintu dibuka jam 6:30ptg] tp hampehhh ... erghhh !!! shit
  • aku taw lah nih konsert free tp aku paling geram sistem pengurusan diorunk FAILLLL !!!! die bg org yg ada tiket masok dulu .. korg bygkan lah lebih rmai org yg xderk tiket terpaksa menunggu , berdiri, berjam lamanya semata2 utk kasi org yg ada tiket dulu ..
  • asal aku emo ngan org yg ada tiket? aku bukan emo tp sistem pengurusan diorunk mcm kura2 betol !! die bg org ada tiket masok dulu an, sama aje bila diorunk dah masok diorunk kena cek juga nak masok pintu yg khas utk yg bertiket kan .. [padahal ada org jaga kat entrance tuh tp ntah lah, aku memank kecewa giller sistem kura2 diorunk tuh]
  • sebab gara2 perkara bangang tuh pintu TAK DIBUKA jam 6:30 pon , agak2 pintu buka pukul berapa? tak buka smpai pukul 8:15 sehingga .....
  • Mereka MEREMPUH PAGAR weh !! ha, memank padanlah kan .. sape sruh lmbt sgt nak buka ! [ sape yg menguruskan ye? ]
  • dan paling aku geram , diorunk suka PUSH2 org .. memank tak ada adab sungguh .. lps tuh dah lah kena bersesak2 ouhh .. gara2 fenomena SNSD mereka sggup mcm nih kan .. mereka2 nih memank tak pikir antara satu sama lain .. geram betol china2 yg mcm itu dan ini .. bukan korg aje nak tgk seramai 2juta penonton yg banjiri KLCC mlm td taw .. korg pikir ar, korg push2 org nti sorg rebah then ntah2 terjadi apa2 kan dah susah .. memank patut ah korg kena marah ngan abam Guard kan.
girls generation rocks malaysia at twin towers live concert irtna 1 Girls’ Generation rocks Malaysia at “Twin Towers @Live 2012″ concert 
[sebab SNSD aje diorunk begini , urmm lau x, xderk mcm nih .. 
eh jap, NICOLE pown xmcm nih weh]
  • Lps SNSD perform sume balik kot .... kesian pada retis2 lain .. kalah NICOLE [PDOLL] ouh .. huhu .. 
  • aku benci STAGE utk konsert nih .. kenapa ? konsert tahun lepas. maseh boleh nmpk stge weh, tp kali nih hanya skrin aje yg nmpk .. sebab stage tuh hanya yg bertiket aje .. kau tgk petronas nak kaut untung aje kan ==' lebih baek dier xpyh buat konsert free ooo.
  • tahun lepas retis2 hot gak apa, [errr tak paham lah aku]
  • kesian security Guard mcm dah tak ley nak wat apa dah masa mereka rempuh td okeh .. 
  • dan seandainya superJunior pula yg dtg utk tahun depan [Mybe] aku org PERTAMA yang TAK AKAN pergi, sebab aku taw PEMINAT2 SUJU lebih agresif lg meroyan dr PEMNINAT2 SNSD . HaHaHa !!
[8 org aje , lg sorg yuri tuh ada hal2 yg xdpt dielakan]

ouh, dan mengantok .. okeh Bye ! 
setiap org mempunyai pendapat yg berbeza2 (: 


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang