SERABUT GILA !!

Selamat Malam semua (:


aku nak buka kes Perasaan aku yang PERTAMA :


hurmmm, waktu semakin berjalan .. makin lama hari makin sekejap aje
lagi 33 Hari lagi taw x ? apa yg kau taw ha teqah ? hurhh =='
Ye 33 Hari lagi nak exam lah gila .. aku byk berhutang miniProject ngan lect2 .. actually bg lah awal2, senang sikit kitorg nak wat an, xderk lah payah sgt nak buat itu dan ini .. ada kalanya sampai otak nih pown kadang2 boleh jd blur lah .. 


okeh jgn sama kan aku ngan sesiapa atau student2 yg kat U ker, amik degree ker or whateverlah kan .. aku ckp mcm nih sebab aku bukan mcm diorunk! dan of coz aku bersyukur sebab blajar kat poli sebab note2 kitorg lect suap kan , bukan mcm U kan .. kena cari sendri ..  


aku taw lah lumrah hidup seorang student memank lah mcm nih tp ada masa mcm mendera otak aje ouhh .. huhu .. Aku bukan merungut, aku just luahkan aje apa yg terpendam selama nih, aku memank jarang nak luah perasaan melalui blog okeh .. kalau aku merungut, dr dulu lg baek aku xpyh smbunk belajar kan ? ==' dan Final Projek tuh aku taw memank akan jadi serabut nti .. 








Kes KEDUA :




Ini bukan mengumpat but memank kenyataan lah ! geram, marah, benci semua perasaan bercampur baur pown ada lah ! 
"AKU MAKAN DALAM"


Pilih Kasih 
okeh, aku taw dia care ngan kitorg but tp kalau care hanya dgn yg rpt ngan dier aje ....urmmm it's okeh lah .. tp jgn lah sampai nak cerita kat jabatan kan ? >,<


Senyum Sinis 
errr nih lg rasa nak penampar pown ade ! asal masok aje mesti senyum2 LIKE THAT and then, die boleh bangkitkan pulak isu sensitif nih .. errrhhhh !!! series lah aku cakap, aku nak respect DIA pown aku rasa urmmm, perlu ker ?  


Sensitif
Yang nih lagi ah kan, sejak dr first dia mengajar memank skali diorunk buat hal, memank abes lah kan 
[merajuk aje terus keluar mcm tuh] .. sampai bila2 dia akan engat. okeh, tutup citer tuh. Nih aku nak citer yg aku xpaham lah dgn dia tuh atau memank dia datangBulan ? kot. Kadang2 tuh bende yg kecik pown die mcm nak perbesar2kan an , bad mood ? urmm no comment !


dan semester depan aku tak tahu mcm mne pula akan jadi !


*Nak sambunk belajar lepas DIP ? urmm aku rasa tak lah, sebab aku tak mampu nak merasa mcm DIP ini .. If korg rasa korg mampu silakan aje, asalkan itu dah kehendak korg (: GoodLuck Ye !





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang