Theater : Cuci Cuci The Musical Last Kopek





Salam semua (: sabtu yg penuh dgn keadaan kelam kabut aku td dengan nak g tgk teater lah kan then time tuh lah enjin2 kereta mogok sama gue ==' .. apa lgi bikin panas hati gue aje .. hey jap ! asal aku tetibe nak ckp stok2 org indon nih .. ok2 dah .. 


tak ada plan pown nak g tgk teater nih weh almaklumlah musim tgh kering weh .. faham2 aje lah .. hehe .. tp rezeki menyebelahi aku sebab aku dpt tiket free dr kwn aku yg chera tuh then dpt dr kwn dia [ika] hehe .. ha, semua nama aku mention jgn nak kecik ati ye !


even korg beli mahal tiket pown semata2 nk tgk teater nih sure korg xakan nyesal weh .. sebab, spanjang jalan cerita nih asyik buat lawak aje weh smpai sakit mulut aku dah pipi aku yg tembam ini (: hehe ..


about CCTMLK :

  • Dina yg gantikan watak jac kan, sangat bertenaga perform dier .. 
  • aku suka vanida imran menyanyi dan menari (:
  • Part aku paling suka mereka menari dan lagu itu "Everyday i'm shuffling" perghh memank memank best lah .. eh lupe, vanida kan juara sehati berdansa no wonderlah kan dier pndai dancing .. hehe ..
  • Lakonan nabil pown terbaek .. lawak tuh memank tak sah lah kalau xgelak kan .. haha ..
  • Props dan reka letak dlm teater nih pown sama mcm dulu .. 
  • Baju dina nadzir yg memancar2 giler menusuk smpai mata aku ..
  • dan ada org kata baju dina tuh ketat sgt kan, aku tgk biasa aje .. dr tgk org pkai baju tak cukup kain kan .. oppss ! terasa ker ? kesah ker aku ? =='
  • Douglas lim kacak juga weh .. ehem2 .. hehe .. watak yg dier bawa nih pown terbaek dan menghiburkan (:
  • Harun salim bachik paling best weh .. jawaEnglish tuh .. hahaha ..
  • Overall, Cuci Musical Last Kopek ni memang sangat2 best. Selain dari jenaka yang bersahaja dan menghiburkan, jalan cerita yang mudah difahami, lakonan yang mantap dari pelakon2, nyanyian dan tarian yang menarik, turut disajikan dengan nilai2 murni antaranya Persahabatan, Percintaan, Kasih Sayang antara Anak dan Bapa, Rasuah, dan nilai-nilai kemasyarakatan. 


Dgn sape lg kalau bukan dgn budak nih kan .. hehe .. 
patut kitorg g 4org but, malangnyer masing2 ada masalah sikit ..


Yey ! nih baru abes menonton weh (:
no pic wif retis .. sebab mana2 teater ptg if korg g pown sesi autograf memank xada ye (: 
hanya di sebelah malam sahaja yg ada !
Thanks pada yg bagi tiket free [Mention name : Chera and Ika ]




Cuci The Musical Last Kopek sangat menghiburkan hati
aku gembira, persembahan mantap sekali
Tahniah !!!








_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang