REVIEW : Seefood

Seefood ini ialah sebuah filem animasi khas utk kanak2 lah yang sesuai kan but org besar pown boleh aje nak tgk klau rasa ada minat HaHaHa .. saje jerk nak review even movie nih dah lama keluar kan.


SeeFood :





  • aku bg 3bintang sahaja.

  • cerita dia boleh lah kan . Tak lah bosan sgt.

  • tapi series lah aku ckp aku tgk citer nih memank xderk perasaan apa pun. yang part2 kelakar tuh aku rasa mcm aku kena pksa jerk nak gelak tuh . Mybe citer nih xmenarik perhatian aku kot tuh sebab xderk feel kan . 

  • Mereka ini semua chomel2 juga (: 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang