SEMOGA BERJAYA

Selamat Malam semua (: sangat dah lama aku x mengupdate blog .. kesibukan dgn nak exam, projek lg dan berbagai2 kerja lagi yg terpksa kami lakukan sehingga kami dah terbiasa tido sampai pagi !


Disini, aku nak ucapkan selamat maju jaya untuk student2 PSIS dalam Final Exam nanti dan yang dah nak graduate tuh kan Bye-Bye lah ye, HaHaHa .. Insyallah nanti kita convo sesame kan ? hehe ! [excited doht]


Dalam bulan ini memank mood aku slalu turun dan naik ! Ye lah mcm2 perkara berlaku bila nak hujung2 april nih =,= dan paling mengecewakan kan aku "HARD DISK" kesayangan aku rosak ==' 


Cerita pasal Storytelling, mggu lps2 kitorg ada pertandingan teater antara class utk JTMK sahaja .. tp aku xupdate lg pasal apa yg berlaku sekitar pementasan teater tuh an .. Mybe lepas final nti aku akan update satu per satu ye .. Aku dah nak exam then memank xsempat lah kan .. hehe .. ! 
[alasan sebenar aku : malas nak menulis blog] 


untuk nextWeek pula, jabatan kitorg akan buat Dinner khas utk Student SEM 5 and 6 .. Aku baru nak g time sem 6 punye, sebab sem 5 nih aku rasa mcm xpayah aje kot (: biarlah dah nak abes sem kan bru g .. heee .. Akhirnya, memank "WAJIB" pergi utk sem 5 dan 6 .
Pergi ajalah kan, Hope makanan dier xmengecewakan aku lah kan !
*Cerewet itu sudah pasti !





GOOD LUCK YE !





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang