Daniel Heckenbucker Pula Hina Islam !

Salam Semua (: Malam nih entry yg aku tulis nih berkeadaan amat 
MARAH sekali . What The Hell lah si Daniel nih, suka2 nak hina agama orang kan. Kau engat kau kafir, kau hebat ka? suci ker ha? puihh ..

Melampau betol budak nama Daniel ini. Aku xtaw lah kalau FB die nih FAKE ker or whatever kan!! Teruk betol hinaan dia terhadap Allah S.W.T dan Nabi Muhammad S.A.W. 

Eeee rasa nak rembat aje printer aku nih kat muka dia 
[hurhh sabar teqah...] okeh, sambunk balik .. Selain itu die turut menghina parti2 politik yang lain. 
[ayat die memank pedas dan sakit hati juga]

Tengoklah apa yang di bebel pic dibawah ini :

*Muka mcm gay !


*bukan orang kafir jer yg hina islam nih, org melayu pon ada gak ! hurhh, agaknyer IMAN mereka dah kuat tuh yg diorunk tak takot dosa kan ==' 

*Sia2 aje kau lahir kat dunia ini.



[ Islam adalah Agama ciptaan Allah yang lengkap lagi Sempurna ]

1 Conteng Petak Membebel:

ahlang said...

sy nk link fb dier ni blh..??

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang