Restoran Rodeo SteakHaus

Selamat Malam Semua dan Assalamualaikum (:

okeh, malam yang sunyi dan sepi diterangi beberapa hari lg nak meninggalkan rumah Manis ini aku mengambil kesempatan dgn masa yg free ini utk berkongsi sikit pasal makanan pula. Kali ini bukan pasal resipi ye, nih pasal makanan dekat luar pula. 

Kata org makan diluar tak elok sgt kan, yes that's right but if skli skala tak salah kan makan di luar asal tempat itu bersih dan harga berpatutan itu sudah Pasti !

Kali nih restoran yg aku kunjungi terletak di Taman sri gombak dibuka dr jam 5ptg smpai 2pg [ada wifi ye .. hehe] 

Alamat : Rodeo Steak Haus di No. 78, 
             Jalan Prima 3, Taman Sri Gombak, Kuala Lumpur.

Harga dia berpatutan ok. Sedap ? sebab sedap dan sungguh menyelerakan lah aku buat entry pasal ini. Restoran yang berkonsepkan ala2 cowboy ini sememangnyer sesuai dgn hidangan yg disajikan.

Lupe nak ckp yg restoran ini hanya menyediakan makanan western sahaja. Lain dari itu tiada (: 




Decoration dia ala2 cowboy (:

Antara Menu2 Pilihan Pelanggan :


Spagheti Seafood 


Chicken Chop 
[Memank puas hati weh, RM9.90 aje weh, sangat murah]


Nasi Claypot

*Restoran nih pernah masok JJCM juga (:

Next topic "kenapa aku Berblog?" 



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang