Attack The Block

Selamat Malam semua (:
Lama rasanyer xbuat entry pasal movie kan. Okeh entry kali ini cerita pasal "Attack The Block" tajuk mcm tak best aje kan? tp cerita nih memank best dan tak menghampakan lah bg aku.

Pendapat aku tentang movie ini :




  • Bergenre sains fiksyen. tentang makhluk asing yg terhempas di bumi. 

  • Apabila sekumpulan remaja gangster berlawan dgn Makhluk asing.

  • Punca makhluk itu menyerang adalah utk mencari makhluk asing betina yg terhempas itu. 

  • ada juga part2 kelakar !

  • Makhluk itu telah mengepong kesemua "BLOCK" yg didiami oleh geng remaja itu dan penduduk yg lain. 

  • bagaimana mereka nak menumpaskan makhluk itu? berjaya atau tidak? jom lah tgk kisah selanjutnyer nti ye (: Cerita ini aku dpt dr download movie. Wayang xtaw lah sama ada keluar or x an. Rasanyer xderk kot. huhu ..

  • Bg aku cerita ini memank sesuai ditonton semua peringkat umur. tiada part2 18sg .. hehe .. and permulaan cerita memank dah menarik utk di tonton (:

Trailer 



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang