Berakhirnya ShortSem

Salam dan Selamat Malam .
Alhamdulillah finally berjaya juga abeskan shortSem ini even agak terseksa sikit .. HeHe .. Berjaya abeskan sesi class, berjaya menjawab soalan belum lagi ok. 


Isnin nih final paper kitorg [Petang]. Yes satu paper je kitorg amik nak backup utk ke sem depan.Hopefully, yg shortSem ini kitorg sume LULUS kalau tak sia2 lah kitorg disini selama berbulan lamanya. 


and paling aku benci dengar adalah soalan FINAL ini adalah SELARAS. ye SELARAS ==' dulu kata kemain LECTURER yg buat, 
ini tetibe selaras pula. urmmm it's okeh, asal LULUS. AMIN !


Lepas exam, next week ada MUET. yes, MUET. kenapa ia mesti sibuk nak start tarikh awal2 kan? tak boleh ker buat tarikh selaras, nih pecah2 pula.. haishh .. Tak pasal2 next week kena jejak lg sabak bernam itu. kenapa aku amik dekat situ? sebab b4 die tukar tarikh tuh actually time kitorg dah dftr new sem, it's okeh lah kan skrang2nyer xpyh nk patah2 balik kan .. nih tetibe tukar tarikh pula ==' Haishh naseb badan lah.


okeh dengan ini aku mengambil kesempatan untuk memberi sedikit kata2 penuh semangat korg utk exam yang bermula 25 JUNE ini (:


"SELAMAT MENJAWAB SOALAN DAN SEMOGA BERJAYA" 



1 Conteng Petak Membebel:

mizzura said...

good luck study yer :-)

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang