Singapore : Part 3

Okeh sambunk yang part 2 punye . Hamboi aku nak sampai byk2 part pula kan .. Bukan apa, aku xnak lah just letak gmbr mcm tuh aje .. sambil tuh aku nak lah potpet2 sikit nanti kot2 korg nak g  nti kan, so korg dah boleh taw kan dr trip aku ini (: hehe.



  • Pengalaman paling best "TRANSFORMERS The Ride: The Ultimate 3D Battle ". Korg akan merasai melalui bandar, lorong bawah tanah, melalui bangunan2 bertingkat sama mcm dlm citer transformers itu dan korg akan rasa korg adalah autobots itu Nak2 part drift weh perghh memank seronok abes.


 Ramai giller kan ? sangat weh. aku redo aje time nih . 
Nak wat cam mner kan 

  • RollerCoster  "Battlestar Galactica: HUMAN vs. CYLON" ada dua taw tapi yang paling best yang colour biru tuh [cylon] yang tergantung .. Itu lah satu2nyer rollerCoster yg terlaju aku pernah naek setakat ini. Kalau lemah semangat tuh tak yah naek lah sb memank thrill giller .. Tp kalau takot korg tutup mata aje lah .. hehe yang Human pula biasa2 aje lah tapi kelajuan dia still sama sebab dua2 rollerCoster ini akan jalan secara serentak dan abest pown pd masa yg sama.


  • "Revenge Of The Mummy" rollerCoster yang highSpeed, kanak2 boleh naek but ikut ketinggian okey (: rollerCoster nih agak biadap sikit. asal ? sebab die suka berhenti mengejut then jalan pown mengejut ..HaHa.. kelakar juga tgk anak buah aku naek tercunggap2 jugalah die nak bernafas, huhu. Ouh xdpt  Meet the Army of Anubis Orang tinggi and badan berketak2 .. kah3 ..

Pelbagai reaksi muka diorunk nih .. HaHa
  • "The Lost World" aku xsempat nak g kat jurassic park rapids adventure dgn waterWorld. [Kesuntukan masa dipenuhi dgn kepenatan budak2 ini (:] apa pown memank aku geram lah xdpt tgk "WaterWorld" tu "Live" waterShow .. ada babak2 aksi lagak ngeri juga .


  • "Far Far Away" pengalaman berada di dunia fantasi[kononnyer] haha .. Yes "SHREK 4-D Adventure" sebab terasa mcm berada didunia realiti .. seronok juga klau sume wayang ada 4D .. hehe ! and "Donkey Live" pown aku xsempat nak perhi :'(


Seni ukiran bangunan ini sangat menarik perhatian Pelancong (: 

  • "Madagascar: A Crate Adventure" river boat ride kanak2 boleh naek asalkan mesti ditemani ibuBapa masing2 :) 


Gambar ini menunjukkn yg mereka semua takot kena "AIR" memank ada weh 
tp ... bila bot nih dh dekat air tuh tak ada .. 
Masa inilah mereka snap pic ini ..
Yes Pic ini semestinya kena beli .. 
$18 [Gila mahal .. bukan aku yg bayar .. hehe]

*Hanya dengan pengiun saje dpt .. Yang len tuh xdpt 
[Q panjang, sure xsempat sb "meet and greet" nih die limit masa aje]


Candyliciou
[ini jerk gambar yang aku mampu lepas keluar dr USS nih .. dah xlarat doht]
Gula2 ini pown aku xsempat beliiiii :"(

*Okeh, sampai disini sahaja ye. Terima Kasih yang sudi membaca (:




0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang