1Malaysia For Youth !

Assalamualaikum !
Malam ini aku nak cerita sikit pasal Sukarelawan "1Malaysia 4 Youth"
Okeh, mungkin ada yang dah tahu "1Malaysia For Youth" nih kan .. Yang tak tahu xpew .. meh aku bg info sedikit demi sedikit ini ye .. hehe ..


  • Sukarelawan ini hanya yang berumur 18-40 Tahun sahaja.



  • Program ini utk menggalakan lebih ramai golongan muda terlibat dlm pelbagai aktiviti sukarela [kalau xnak takpe tak pakse pon]

  • adanye program ini golongan2 ini tak de lah nak lepak2 tempat2 yg tak berfaedah kan then disamping itu mereka juga boleh belajar mcm2 then dpt ramai kwn (:

  • Lebih ramai penglibatan remaja, ia juga memberi kesan yang baik dlm masyarakat.
aku xnak citer lebih sangat, kalau korg nak tahu pasal ini korg boleh lah layari 
laman web ini :

Jangan lupe LIKE PAGE ini Facebook/1M4YOUTH

Follow juga twitter/1m4youth

untuk mendaftar sebagai sukarelawan boleh lah ke www.1m4youth.com.my


Jangan Lupe bg sesiapa yang FREE nanti datanglah ke :

OFFICIAL LAUNCHING of 1M4Youth!!


Date:   15 July 2012
Venue: KLCC Esplanade (in front of KLCC pool)
Time:  9am - 8pm

Our Prime Minister Najib Razak will be officiating 1M4Youth and Dana Sukarela 1 Malaysia (DRe1M) on that day.
There will be lots of fun activities to join. 
There will be NGOs from around Klang Valley which you can register yourself 
with and be part of the volunteer community! ^_^
Stay tuned for more information on this event!





0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang