Antara Projek, Ramadhan dan Hari Raya

Assalamualaikum dan Selamat Malam semua (: 
Lame rasanye aku xupdate blog nih. But, mybe lepas nih aku busy lah kot. Busy ape ? adalah ! Busy ini mungkin akan membuatkan aku stress lah Kot. eh kot lah kan.



Projek, Ramadhan dan Hari Raya :



  • Sebenarnya kitorg tak ready lagi apa pon pasal PROJEK kitorg okeh ! Mesti kena MARAH itu sudah tentu.

  • Mungkin bulan ramadhan kali ini agak memberi impak yg mendalam lah kan. Betul2 menguji tahap diri ini.

  • Alhamdulillah, naseb lah Final kali nih ada 1paper jerk.

  • Aku rasa mcm ada jerk yg bru nak start buat projek diorunk kan .. hehe .. andaian aku jerk. Padahal kitorg pon sama.

  • dan PRESENTATION kitorg kali ini adalah FULL BI :) Love u Poli !

  • Walaupun beraya, fikiran tentang PROJEK pasti akan menganggu hari2 yg mulia ini. Mungkin raya pon TERPAKSA juga angkut laptop2 ke kampung. Nak siapkan PROJEK kan =='

  • Ini semua asam garam kehidupan aku sebagai seorang student. So, kita kenalah terima dengan ikhlas :)

  • Actually, ini lah yg aku nak sebenarnya adalah semakin hampir untuk menamatkan pengajian di kawasan sabak bernam ini.

  • Lepas nih, nak sambunk degree dekat2 ngan umah jerk lah [kalau dpt, kalau dpt kot2 jauh dr KL lg .. akan dipikirkan kot]

  • Tapi apa pun aku bersyukur lah juga sebab final projek kitorg nih sebenarnya tak lah susah mane berbanding dgn student lain, nak2 student2 JKE,JKA, aku rasa diorunk punye final projek sure lg hebat dan agak mcm susah kan dan yg senang bg aku pula final projek nih JH sebab die memasak dan menarik org membeli jerk kan .. hehe [memandai jerk aku, maaf ye :)]

Dengan ini aku ingin mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa yang mulia ini dan jangan makan ikut hawa nafsu syaitan ye. Itu tak elok, makan beli ikut keperluan bukan nafsu semata2 dan selamat menunaikan solat terawih (:

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang