Mcd Bagi Free "Chicken Foldover Lah"

Assalamualikum dan Selamat Malam Semua

BERITA HANGAT! Lovin McDonald 'Bulan khas Mid kembali'! 
Ia merupakan tawaran yang tidak patut dilepaskan.

"Buy 1 Free 1" Perghh seronok lah mcm nih [save] hehe .. apa yg free tuh? Korg taw x Mcd baek sungguh bagi kita Free 1 lg "Chicken Foldover" [ala carte sahaja] kalau kita beli satu dengan syarat korg kena lah print coupon tu .. alah, mudah aje kan. Lgpown makan "Chicken Foldover nih kenyang" then korg ley share2 lah ngan kawan2 nak beli, kan Free 1 lg kan .. Hehe ..




  • "BUY 1 Chicken Foldover ala carte & Dapatkan 1 For Free" 12 - 25 Julai 2012.

  • Berita yang lebih hebat! Kini, korg boleh flashkn kupon pada hp korg di restoran kegemaran korg McDonald untuk menikmati tawaran istimewa ini! Korg juga boleh print kupon untuk menebus.

  • Terhad kepada satu kupon bagi setiap penerimaan, sementara stok masih ada. Menawarkan sah di Malaysia (tidak sah melalui MDS, Genting dan lapangan terbang).

  • Untuk dapatkan kupon ini sila  print out di sini Print Coupon

*Kalau tak percaya sila ke Fan Page McDonalds Malaysia

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang