Photo Cube

Assalamualaikum dan Selamat Malam Semua (:
Syawal pon dah berakhir kan, rasanyer macam tak puas jerk kan nak beraya lagi nih .. hehe .. Bukan ape ada gak xjumpe kengkawan lagi masa raya nih dek kerana kesuntukan masa dan sibuk dengan final projek. Seminggu yang lalu waktu aku sangat padat gila dengan pelbagai tugasan yang aku dapatlah then dgn nak siapkan mini project lagi lah kan haishh .. Ini semua memang dugaan lah katakan. Aku sebagai manusia hanya berdoa agar segala urusanku dpermudahkan lagi :)

Kali nih aku nak story pasal Photo Cube nih. Apa tu? okey, photo cube or dlm lainnyer mesin tangkap gambar (photo booth). Bende nih mungkin dah lama kan kat malaysia nih but aku jer baru perasan nih sume2 nih (ketinggalan skjap aku) Tak silap aku bende2 mcm nih kat TS pon ada gak kan. 

Ape yang best bende nih kita boleh amik pic ramai2 selagi boleh, haha .. aku pon main gak bende nih tapi berdua ngan cousin aku jer. Hurmm lepas nih nak ajak si dia lah 
(mcm die nak jer kan ==') Seronok gak sebab dlm booth nih sukahatilah nak pose mcm mne kan, then bile kita dah pose chantek barulah kita ke next room untuk mengedit gambar. Nak edit gambar tu lagi satu hal sebab die bg masa 2minit jer kot. Haihh ! Di sebabkan f1 kan so, kitorg xtau nak edit ape dan bagaimana. Tp ada gmbr rasa dah cantek takyah edit pon tak pe sayang kot .. hehe .. 

Berape keping n berape? okey, nih aku kasi tahu kalau dekat
wangsa walk die kat tempat permainan kanak2 tu korg kena beli token untuk gambar tuh RM12. Jangan beli yang token nak main game tuh eh, sb nanti die xberfungsi pula okeh (: 
RM12 tuh untuk 6 Kali amik gambar. Mahal ker Murah? itu terpulanglah pada masing2 okeh.


Macam nih lah Photo Booth ni. 
Pic from Google.
[Wangsa Walk n Aeon Au2]
*Setakat nih yang aku tahu.


Taraaaa ! Dah Siap :)
Wif Cousin >> WallaWaniey





 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang