Review : B. A. I. T

Assalamualaikum dan Selamat Malam
Last update blog pasal "photoBooth" tu kan? okey kali nih nak buat review pasal movie. Lama dah tak meng'update kan blog ini. Okey, mengenai project final aku dah hampir keseluruhannyer nak siap dan nak capai 100% tp sekarang yang baru capai 85% lah. Alhamdulillah tak sangka akhirnyer berjaya juga buat Video korporat tu untuk final projek aku nanti (:

Okey2 mengenai filem BAIT nih kan, korg dah tgk? belum? okey meh sini aku bg sedikit info ye.

BAIT:


  • Tsunami datang secara tiba2, masa nih si hero ni mcm dpt tau something ada bende nak berlaku (tsunami nak dtg)
  • Hero sememangnyer seorang yang berani dan hensem, masa tu lah baru nak berbaik dgn kekasih lama. HaHa ..
  • Jerung nih bermula lepas tsunami berlaku. 
  • Ada 2ekor okey, 1dekat carpark 1lagi dekat dlm supermarket tu.
  • Part ngeri2 tu adalah juga, paling tak tahan org tu die potong tangan orang yang dah mati sebab nak umpan si jerung tu.
  • Ngeri2 ala2 SAW sikit jer. 
  • Ada part antara si ayah dan si anak, sedih sekjap. Yelah, si anak nih degil2 pon tapi hati die tetap risaukn dekat si ayah itu. 
  • Tak best sb jerung tu just dekat dlm supermarket ngan kat carpark jer then mcm pelik jer jerung tuh boleh pula ada dkt dlm supermarket tu. *kdg2 citer nih ada yg xlogik. haha..
  • Nak kata terlalu best tu xlah, aku boleh bg 3Star jer :D

Lepas nih nak tengok DREED pula.

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang