KLCC : Twin Tower Konsert 2013

Assalamualaikum dan Selamat Tengah Malam !

Bernaseb baik saje aku nih pergi konsert ni. Kalau takde dpt tiket takdenye aku nak pergi .. hehe .. *nampak x demand kan ? :) Last minute punye plan selalu menjadi, begitulah kitorg kalau nak kluar mesti last minute. Konsert kali ni memang best sebab dpt lah gak tempat fan zone kan (Jelas nak tengok international artist) hehe .. Terima kasih lah yang bagi tiket free eh. Senang2 ajak lagi :) keh3

Rasanye start dr pukul berape lah diorg beratur tggu kat pintu masuk kan. Aku datang dlm kul 4lebih gak lah. Datang awal2 xgune sebab pintu tak akan buka tepat pada masanye.  Percayalah. Itu lah janji manusia. Actually, aku pergi bukan sebab k-pop, No No No ! Haha Sebab ade BackStreet Boys je. Kalau x, malaslah nak pergi. Keadaan dekat sane sesak tu biasalah tp masih boley lagi terkawal. Kalau tahun lepas aku rase tak terkawal sangat. Mereka maen rempuh jer gara2 pintu masuk lambat buka. Naseb tahun ni okey. Apa pun konsert malam tadi memang best sekali dengan Earth Hour 60 :)


Capriq and Demi Lepak Boyz
*Demi Lepak Boyz Erghh Benci. Tak suka Tak suka.

Ini je dapat amik. Ni pon from camera kawan aku. 
*Konon kata xboley bw camera, itu semua poyo. 
Media takpe aku faham, tp ade je orang lain snap2. Bencinye !

2NE1 (Korea)

BackStreet Boys (US)

Picture atas tu from google :)
*Camera Hp tak lawa. Tggu note lah.


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang