REPOST : Twin Lovely


Assalamualaikum dan Selamat Pagi (͡° ͜ʖ ͡°)

Saban hari semakin malas juga nak menaip dan berblog tapi gagahkan jugalah kan sebab blog yang cantek nih (*perasan) takkan nak biarkan begitu berhabuk lamanya kan. Hehe .. Seronok betol hari tu aku shooping “Jcard Member Day Wangsa Maju” last minute ==’ Ye last minute, dulu mereka akan pos kan surat pemberitahuan, sekarang zaman dah maju kau pandai2 lah kena selalu berinteraksi dgn dunia siber ini. Sekarang die akan bagitahu melalui internet (facebook, web etc) Tapi kesian lah bg sesetengah yang xder masa nk tgk sume2 tu kan. 

Actually nak citer pasal penggunaan “Produk Twin Lovely” . Dulu aku pernah post kan pasal produk nih. Sekarang pon aku nak re’post balik sebab aku pon dah pakai dan kesannya sangat memuaskan.

Testimoni Twin Lovely
  • Set yang aku pakai untuk mula2 dulu Set "miracle night repair" ada 3bende; Spring, Twin 1 and Twin 2 dan Sabunnya. Lain kulit lain lah cara pemakaiannya. Dulu set tu RM198 Now, RM178. Sabun RM50. Dah turun sikit. Murah lah kan. Tahan sehingga 3-4 Bulan tau. Alah takyah taruk banyak2 sikit2 calik jer weh.

  • Kalau kulit terlalu sensitif mybe makan masa dalam 6-9 bulan cam tu. Tapi kalau kulit normal mcm aku (jerawat kecik2 dan tak byk) dalam 3-5 bulan dah Nampak perubahan. Asalkan jangan MALAS nak pakai okey. Engat jangan MALAS or hangat2 tahik ayam. Hehe

  • Tapi aku pakai set nih dlm 2minggu dah Nampak kesan die. Jerawat2 yang mengerikan dkt dahi aku pon dh kembali berkurang.

  • Then bila aku dh pakai set nih, aku try pula bb cream nih. Bb cream nih skali dgn foundation and protect kulit kita daripada sinaran matahari dan melicinkan kulit kita. Masa aku belajar dulu, aku tak pakai makeup sgt malas weh. Just pakai bb cream jer dah okey and muka rasa ringan lembab 

  • Set "Miracle Night Repair" nih kalau kulit korang dah okey takpayah pakai dah. Cume pakai cream lain "Miracle Night Emulsion" dgn Twin Spring pula supaya muka korg tu sentiasa terjaga kan tak kiralah dimana anda berada. Aku kekadang duduk dkt rumah pon aku pakai bb cream gak. Kecantikan dalaman dan luaran kan harus dijaga untuk diri sendiri juga kan ✿◠‿◠


Gambar : 

Atas sebelah kiri : Dahi penuh jerawat. Time tuh series aku ngeri gaklah tengok muka sendiri.

Atas sebelah kana : Kulit muka kasar

Bawah sebelah kiri : selepas Sebulan menggunakan produk twin lovely. Inilah hasilnya. Aku makeup xguna  sgt bedak kompak just guna bb cream sahaja. Tak perlu lagi nak makeup2 sgt *guna bedak kompak biasa pon dah cukup :)

Bawah sebelah kanan : Gambar terkini.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh layari laman web twinlovely.blogspot.com



2 Conteng Petak Membebel:

Siti said...

wahh kulit dah cantik...slm knl.

TeQah Khaire said...

Hehe okeylah dari dulu2 .. hihi :)

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang