REVIEW : G.I. Joe Retaliation

Assalamualaikum dan Selamat Petang Semua

Sekarang ni petang je musim hujan, Susah betol nak keluar g taman petang2 mcm ni. Td baru balik dr tengok wayang. Mestilah tengok cerita Gi Joe yang best tu. hehe .. Berlagak sangat td konon taknak book tiket kan. Yelah mls nak g jauh tgk kat wangsa walk je lah. Sekali dah sampai kat atas tgk2 org tgh beratur perghh padan muke aku. Aku dah lah jenis malas nak menunggu so akhirnye kenalah beratur weh. *Aku pergi dgn anak buah aku, Sheeran tu hanye sorg jer mampu terjage .. Hehe .. 

Engat weekday tak ramai sangat kan. Sebab aku tahu ramai2 nih sure nak tgk Gi Joe so, aku decide tgk 3D jer. Mahal tolak ketepi sikit sb aku malas nak tggu lg. Yelah normal starting kul 11 atas pon dah penuh. Dah lah kaunter buka 2 je. Satu kaunter biasa, satu kaunter booking. Takkan tak cukup pekerje kot ? Okey esok aku pergi isi form mintx kerje situ boley tgk wayang free sambil bekerje kan. Haha .. 

Gi Joe :


  • Kesinambungan dari Part 1 dulu kan. Part 2 kali ni benar2 tak mengecewakan korang. Best, elemen2 fighting yang xbosan.  
  • Ada beberape pelakon lain yang baru join kan. Hurmm Duke n Flint kacak bergaya boley tahan. Hehe .. Yang penting Storm Shadow .. Eheehe .. Roadblock lakonan The Rock Awesomeee :D Snake Eyes pon Hebat :) 
  • Starting sampai ending semua part tak buat korang bosan. *Ada part yang mcm tsunami. Tp tsunami buatan orang. *Teknologi dalam cerita ni series sume canggih nak gila eee rase nak je bende2 mcm diorg tu. Tp xmampu weh nak beli. Haha .. 
  • Adegan paling menarik time katp  gunung tu, seronoknye tengok main ala2 Buggy Jump. Heee ..
  • Kalau korang rasa nak tengok 3D pon tak rugi sebab 3D kalau cerita2 macam ni lagi best dari 3D yang citer biasa2 jer.
  • Series rase nak tengok lagi sekali mcm takpuas jer. Opps jangan tamak sgt nak simpan utk cerita akan dtg "Iron Man 3" Tu box office lagi hebat kan. *kena booking kalau nak tgk, xyah susah2 nak kena Q. heee (:  
  • Ending ? Actually Komander Cobra tu terlepas tau. Firefly orang kuat dia dah mati. So, aku rasa mesti ada sambungan Gi Joe 3 pula. Aku main agak2 je. Hehe 
*Next Movie "Iron Man 3". Ade sesiape dah tengok Sembunyi Amukkan Azazil ? Mcm mane? Best x ? 

2 Conteng Petak Membebel:

Siti(zoey) said...

bestnya..

TeQah Khaire said...

Sangat best. Lps nih tgk ironman pula tau.
hehe

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang