Twin Lovely Is Now Spinosa

Assalamualaikum dan Selamat Petang

Eehemm, Cantek x "Wajah baru blog kite nih?" hehe .. Minggu yang lepas2 aku baru citer pasal "Twin Lovely" nih kan, aleh2 tahu2 dah tukar name. Hehe .. Kenape Twin lovely(TL) ni tukar ke Spinosa ? Sebabnye, TL sekarang nak dibawa ke pasaran antarabangsa kan, Nanti kalau mat salleh kat sane nak pakai nanti diorg engat TL nih siblings Fair Lovely pula kan. So, dgn penukaran name ini takdelah mereka2 disana ragu2 nak mencubanya kan. Hehe .. 


Produk yang digunakan masih tetap same, bahan2 semua tu lah. Bezanye mereka hanya tukar nama sahaja. Mybe dalam masa terdekat nih siap lah pembungkusan yang baru iaiti "Spinosa" tu. *Cousin aku yang katelah. Hehe .. 

TeqahKhaire pengguna Setia Spinosa (✿◠‿◠)

Untuk keterangan lanjut boley layari :

 Facebook     - Spinosa Malaysia
 Web            - www.spinosa.co (Coming Soon)
 Web (Lama) - twinlovely.blogspot.com


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang