REDWOK STEAMBOAT


Assalamualaikum dan Selamat Tengahari :) 

Alhamdulillah akhirnye aku dapat juga pekerjaan sementara walaupun kontrak. Sokeylah kan sebab zaman skunk kau jgn nk pilih sangat pekerjaan okey sb skunk series memang susah nak cari. Cari punye cari kerje last2 dpt jauh skit dr umah, hari2 kena bangun awal nak gerak g kerje sb nak elak jem. Takpe tak kesah pon kene bangun awal sekurangnye aku dpt belajar berdikari skit kan. Jgn nak ngade2 sgt klau dpt tmpt kerje jauh dr umah asalkan dpt kerje dah bersyukur. Aku kerje dekat FIMM area damansara tu tempat dah best, tp ape yg xbestnye bile Parking kat situ mahal gile weh. Perhh naseblah gaji kitorg berbaloi lah kan, kalau x, hari2 napak naek bus lah weh. Yelah kawasan ELITE kan sumenye nak mahal2. 
Okey abes citer pasal pekerjaan aku. Hehe .. Now nak citer pasal tempat makan.

Beberape minggu lepas kot, bru skunk aku nk update kan. Maaf busy bekerje skit. Heee ..
Nak makan steamboat kat area Melati, tempat bru tu. Tp ade lah pula orang tu moto die rosak, ape lah kan. Last2 kita yg kena g Bangi sane. Sebab aku nak sangat makan steamboat, aku suruh die cari gak tempat steamboat kat area sana. Takde cancel xyah g. Engat kan xde tau, last2 die call ade pula suruh lah siap cepat2. Pandai gak si dia cari tempat utk keselesaan kita. hehe :) And kitorg pon g lah tempat mcm kat bawah ni.

Picture from Google

Lokasi : Red Wok Restaurant Sdn Bhd Lot PT 70550,

             Jalan Kajang Impian 1/2 Taman Kajang Impian Bandar Baru Bangi, Selangor.

Web :    RedWok

Tel :      603-8927-4500

Steamboat
Adults - RM28

Children – RM17

Korean Sizzling Steamboat
Adults - RM33

Children – RM21

*Children under 99cm eat for FREE



Tempat die best dan selesa, kalau korg nak g make sure booking dulu okey. Sebab tempat ni sentiasa ramai orang. Bahan2 die pon banyak kira tempat ni mahal pon tapi berbaloi sb buffet ala2 dekat hotel :)


Okey ini kitorg punye steamboat, sebab kitorg berdua, so xdelah banyak bahan nak ambil bukan ape, kang nanti amik byk2 lepas tu xabes nanti makanan xabes tu die akan timbang tau. So, jangan membazir tau. Dessert die macam2 ade, yang best puding caramel 
and cake chocolate die sedap gak. 
*Mcm ni pon dah rase kenyang tau. Pergi ramai2 baru best sbnrnye :)

Putrajaya









0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang