Check Result Air Pollution Index

Assalamualaikum dan Selamat Pagi

Jerebu masih lagi teruk dikawasan damansara, kalau korang nak tengok index bacaan jerebu disekitar tempat korang, sila klik link yang aku dah bagi tu. Series amat berguna dan korang boley tengok live camera keadaan cuaca disekitar kawasan tempat korang yang berhampiran dan bacaan suhunya sekali. 

Minum banyak air suam, jaga kesihatan dan janganlah keluar rumah dalam keadaan cuaca yang sangat tidak baik ini. Jangan malas pakai mask bila keluar.


Click Here Air Pollution Index

1 Conteng Petak Membebel:

J.Syazwana said...

cantiknye blog ni. kaler pepel. sejuk je masuk sini. hikhik

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang