REVIEW : Man Of Steel

Assalamualaikum dan Selamat Petang

Semakin hari asap jerebu semakin teruk. Pedih mata, sakit kepala, sakit tekak. Haishh rasa nak pitam je duduk dalam ofis ni. Adess kerje pula tak banyak. Aku harap isnin kerje banyak, next week aku cuti 3hari lame skit klau boley nak settle kan kerje2 sebelum cuti untuk konvokesyen. Jangan konvokesyen batal sudahlah kan. Aku malas nak tunggu2 tau. PENAT ngan sistem pengurusan poli aku ni ==' 

Semalam aku baru nak tengok citer ni weh. Tp disebalik cerita ni, tahu x yang kitorang tersalah masuk panggung. Gara2 pintu yang menyerupai dinding tu lah kitorg silap tau. Haishh designer pun xpandai design ker. Baru masuk, skali tengok dah part ending. DAMN ! tak best aku nak tengok tau. Last skali pergi dekat wayang sebelah tu yang betol. Naseb permulaan bosan, tapi yang tak syok tu bila kita dah tahu ending tu awal-awal lagi. Bangkai !

MOS :
  • Permulaan cerita tak dapat dibayangkan. Sb aku masuk minit ke 30. Setengah jam lama kan. 
  • Apa aku nak cakap, kira tak rugi lah kau tengok citer ni. Semua aksi die sangat mendebarkan dan menarik tak macam cerita After Earth, Trailer gempak bile tengok Harem tau. 
  • Durasi masa dalam 2jam macam tu. Cerita luar memang standard lame baru syok kan. Kalau setakat 1jam lebih tu macam tak rasa ape jer kan.
  • Watak supermen dia lain dari yang lama. Aku lagi suke yang baru ni sebab hero die gagah lah konon2 kan. haha .. 


4 Conteng Petak Membebel:

Ija Zamri said...

Hai, kaler font kat atas tuh mmg sengaja kaler hijau eh. Hehehe. Xnmpak.

TeQah Khaire said...

Dah tukar, hehe. Maaf ye :)

Sarah Mohd Saleh said...

Yekeee? Ramai kata tak sedap dowh. Aku tgk thriler die mcm tak siokkk.

TeQah Khaire said...

Mybe setengah orang pendapat die lain kot.
Bagi aku cerita ni lagi better tgk dr "After Earth"
tu lg parah klau tgk. Rsa nak maki2 kot .. haha

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang