Top Ranking Universiti Terbaik Di Malaysia 2013

Assalamualaikum dan Selamat Petang

Mengarang dekat ofis sebab kerje aku dah siap sepenuhnya. Hmm lagi seminggu aku dah nak konvokesyen. Tak sabar nak jumpe Ex-Classmate, Rindu kawan, Rindu crush. Haha .. Opss mane ade crush, saje jer lah kang nanti ade orang tu marah pula kan. Ehem.

Ye aku dah lame tak berblogging. Ni pun sebab aku takde kerje dan bosan, sampai kadang2 tu tak tahu nak tulis ape kan. Kali ni aku nk citer pasal Ranking Universiti Terbaik di Malaysia. Actually kita belajar dimana2 pun sama sahaja bukan kerana tempat tu yang femes  tp cara kita belajar. 

Senarai Top Ranking Universiti Terbaik Di Malaysia 2013 - Asia | Kini dalam edisi kelima, QS University Rankings: Asia memberikan gambaran penting dalam pendidikan tinggi di salah satu kawasan yang paling dinamik dan pesat membangun di dunia. Meliputi 300 institusi terbaik di Asia, ini adalah kedudukan untuk tahun 2013 


Untuk laporan sepenuhnya boleh layari Ranking Asean University

Series aku cakap UM dari dulu lagi student dia semua terbaik. Nak masuk sana pun sangatlah payah kalau result kau tak Full A kan. Aku dah tak minat sambung dan dalam pale otak ni cume 30% saje aku nak sambung, mungkin kot. Kalau aku sambung pun, aku akan fikir abes2 .. Yelah diploma sekarang dah macam tahap SPM jer aku rase tau. Kang nanti time aku  nak amik degree rase mcm diploma pula, amik master mcm degree, Haihh sangat dilema tau.

Okeylah sampai sini saje entry ini. Mybe agak bosan kan entry ni. Hurmm nanti kalau ade mase aku basuh sikit blog ni okey :) 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang