Konvokesyen PSIS ke - 8

Assalamualaikum dan Selamat Malam 


Actually majlis ni dah lebih sebulan berlalu, tapi dek kerana aku agak tidak senang untuk menaip dan berblog nih aku tangguhkan byk entry nak di ceritakan. Yee busy lah sangat kan, Ehh aku kan "Perempuan Berkerjaya" hahaha perahsan ! 

Alhamdulillah syukur akhirnya aku menamatkan juga pengajian aku di Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam yang diiktiraf MQA dalam Jurusan Diploma Teknologi Maklumat (Pengaturcaraan) .. maaf bukan nak bangga, tapi aku nk ckp sikit. Kalau korang nak study mane2 Universiti sama ada yang Swasta ataupun Kolej pastikan sijil korang diiktiraf MQA okey. Senang nanti kalau nak dapat kerja lagi2 kemudahan kerja di sektor kerajaan. Sepanjang aku dekat negeri orang nih kan 
(*mcm duduk kat benua hujung dunia jer .. ) byk benda yang aku belajar, jumpa kawan baru, skandal baru, bf baru, mcm2 lagi .. hehehe .. *Bf dan Skandal tu tipu jer. Kita nak belajar kan jangan gatal nak bercinta sangat okey, FOKUS !

*Terima Kasih dan berkat doa dari Parents, Lecturer, kita tak mungkin dapat menghabiskan pengajian selama 3 Tahun ini. Series kau engat senang ker nak tunggu 3 Tahun tu ? Banyak tau cabaran, lagi2 cabaran berhadapan dengan pelbagai karenah pensyarah di Poli nih, Tp takpe mereka buat macam tu untuk kita juga kan. 

Okey aku rase tu jer lah cerita die kot. Nak cerita panjang2 nanti korang bosan kan, so bawah ni ade lah sikit2 Picture Konvo kitorg dan Pic Studio & Stage sekali. Tak banyak sangat gambar, kecewa bila takdapat nak bergambar dengan budak kelas, hanya yang mane jumpe jer dapat =='

POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH, SABAK BERNAM 
KONVOKESYEN PSIS KE - 8 
3-4 JULAI 2013


*SEDIH sebab BEREMPAT JER YANG KONVO sepatutnya BERENAM :(








* Sebelah tu Adilah a.k.a Dyla Korpal. Search lah twitter ker Fb tau. hehe .. Kawan dari 
sekolah menengah sampailah kitorang graduate same-same. Ini semua kebetulan saje.


Gambar Dari atas Pentas dan Studio 

Gambar : Foto SZ


MY FAMILY 





2 Conteng Petak Membebel:

Ain Rauna....my official said...

teqahhhhh,,,kasut cantik..;)...beli kat mana??

TeQah Khaire said...

Ain dekat jusco wangsa maju jer sb terdesak nak cari kasut hitam bertutup payah sgt gara2 konvo ah nih =='

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang